Regisseur gevonden voor Stephen King remake Pet Sematary?

De man achter Piranha 3D heeft duidelijk wat met moordlustige dieren...

Vorig jaar vernamen we dat Paramount van plan is om een remake te gaan maken van Stephen Kings Pet Sematary, het boek dat gepubliceerd werd in 1983 en een verfilming kreeg in 1989. Het schijnt nu dat Alexandre Aja, de regisseur van Piranha 3D, in beeld is om de nieuwe film in goede banen te leiden.

Aja is geen groentje als het aankomt op horror remakes. Naast remake/sequel Piranha 3D maakte hij een herziening van The Hills Have Eyes en is hij in beeld voor een tv-versie van Scanners. Aja's naam zou daarom op veel verlanglijstjes staan me betrekking tot dit soort projecten, maar in het geval van Pet Sematary schijnt de regisseur al bijna zijn handtekening te hebben gezet.

In 1989 kwam Pet Sematary uit. Pet Sematary II verscheen 5 jaar later en daarmee leek het afgelopen te zijn. Toen ontstonden de geruchten over een remake, waarvoor George Clooney in eerste instantie in beeld zou zijn om de hoofdrol te gaan spelen. Verder is Matthew Greenberg ingehuurd om het script te pennen. Hij schreef eerder het scenario van 1408, tevens een Stephen King verfilming.

Het verhaal volgt een familie die is verhuisd naar een dorpje in Maine. Hun huis staat op een begraafplaats voor dieren. Verder liggen er vlak bij hun huis indianen begraven. Hieronder nog eens een trailer van de film uit '89:



NieuwsFilm

meest populair