Twee nieuwe Pixar-films aangekondigd

Waarvan één over een wereld waarin dinosauriërs nog leven en een over de hersenen.

Dit weekend vindt de D23 plaats, een soort mini-Comic Con die zich enkel focust op films die geproduceerd worden door de Walt Disney Company. Hierbij waren onder andere beelden van The Avengers en The Muppets te zien, maar het ging ook over de aankomende Pixar-films.

Eerder werd, naast Monsters University, een andere nog titelloze Pixar-film aangekondigd. Die film moest vanaf 27 november 2013 in de bioscopen draaien, en van die film is nu meer bekend. Daarnaast komt er nog een volledig nieuw project uit.

De eerste film, die eerder al werd aangekondigd zonder verdere details, is The Untitled Pixar Movie About Dinosaurs. Die film wordt als volgt omschreven: “What if that life-changing asteroid missed Earth? The hilarious tale depicts a world where dinosaurs never went extinct." Naast die korte plotomschrijving was er concept-art te zien van een kind dat op een dinosaurus rijdt. Dit project moet dus vanaf 27 november 2013 in de bioscopen te zien zijn.

Daarnaast werd nog een project aangekondigd, dat voorlopig The Untitled Pixar Movie That Takes You Inside The Mind wordt genoemd. Die film zal een grappige blik op het samenkomen van ideeën en de werking van de hersenen moeten worden. Deze Pixar-film komt in maart 2014 uit.

De eerstvolgende films die uitkomen van Pixar zijn Brave, die vanaf 27 juni volgend jaar in de bioscopen te zien moet zijn en Monsters University, die vanaf 21 juni 2013 in de Amerikaanse bioscopen draait. Een Nederlandse releasedatum voor Monsters University is nog niet geprikt.



NieuwsFilm

meest populair