Algemeen

Cillian Murphy terug als Scarecrow in The Dark Knight Rises?

De acteur was al te zien in Batman Begins en The Dark Knight en is nu gespot op de set van TDKR.

door Jan-Peter Rook op 01.10.2011 om 18:41 in Algemeen
Het laatste nieuws rondom Christopher Nolans The Dark Knight Rises is alweer bijna een week oud, dus het is hoog tijd voor een nieuwtje. Comic Book Movie weet te melden dat meerdere spionnen op de set van de sequel tot dezelfde conclusie zijn gekomen, namelijk dat Scarecrow wederom zal terugkeren.

Cillian Murphy, die het personage al speelde in zowel Batman Begins als The Dark Knight, zou op de set van TDKR gespot zijn. Hij draagt volgens de spionnen een zwarte mantel om zijn Scarecrow kostuum te verbergen voor de buitenwereld. Het is goed mogelijk dat Nolan het personage bij wijze van humor drie keer op rij laat opdraven om door Batman verslagen te worden. Of misschien gaat het dit keer wel weer om een prominente rol zoals in Batman Begins. Misschien is het allemaal wel gewoon onzin, maar het is altijd leuk om te speculeren.

Het zou met Inception erbij alweer de vierde samenwerking betekenen tussen Nolan en Murphy. The Dark Knight Rises staat gepland voor 19 juli 2012.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Hoe dan ook....het blijft een leuke villain. Echter zal deze denk ik niet in de hoofdrol zitten, maar erbij.

Ereptile

Avatar

Ik denk eerlijk gezegd dat The Scarecrow, als hij er echt in zit, weer een minimale rol in zal spelen. Waarschijnlijk als Arkham uitbreekt ofzo...Vind ik niet erg! Enige Batman villain die 2 Batman films heeft overleeft :P En ik vind het zelf een tof personage Smiley face

Deimos

Avatar

Woow misschien was Batman al die tijd een hersenspinsel geweest van Bruce Wayne die een hersenbeschadiging heeft opgelopen door de zenuwgas van Scarecrow. You'll never know with Nolan Smiley face

THEDARKNIGHTDX2

Avatar

Ik hoop wel dat hij hier meer screentime heeft dan in TDK. Daar was hij maar 2 minuten te zien ofzo. Ik hoop trouwens dat alle villians terugkeren in TDKR, hopen dat two-face de val overleeft heeft, Ra's al Ghul aan het trein ongeluk is ontsnapt en nog een stukje van de CGI Joker ;)

jaime91

Avatar

THEDARKNIGHTDX2 "Ik hoop wel dat hij hier meer screentime heeft dan in TDK. Daar was hij maar 2 minuten te zien ofzo. Ik hoop trouwens dat alle villians terugkeren in TDKR, hopen dat two-face de val overleeft heeft, Ra's al Ghul aan het trein ongeluk is ontsnapt en nog een stukje van de CGI Joker ;)"

Uhmm jaja :?, Two Face is dood, The Joker keert ook niet meer terug maar Ra's Al Ghul zou best nog wel eens kunnen. Spiderman 3 trouwens nooit gezien? Daar zie je daar er ook nog zoiets bestaat als to much villians. Maar ik ga er maar van uit dat je een grapje maakte.

THEDARKNIGHTDX2

Avatar

jaime91 "Uhmm jaja :?, Two Face is dood, The Joker keert ook niet meer terug maar Ra's Al Ghul zou best nog wel eens kunnen. Spiderman 3 trouwens nooit gezien? Daar zie je daar er ook nog zoiets bestaat als to much villians. Maar ik ga er maar van uit dat je een grapje maakte."


Hahahaha tuurlijk, ik hoop echt niet dat scarecrow niet terug keert in TDKR! 3 villains vind ik al teveel! Deed beetje sarcastisch :p. Maar spider-man 3 viel nog wel mee vergeleken met Batman & Robin & Batgirl & Mr. Freeze & Poison Ivy & Bane.

Liptonpome

Avatar

Toevallig dat jullie het over spiderman hebben want die bleek ook op de set gespot te zijn

Aston

Avatar

Even offtopic. Hier reacties van mensen die naar The Human Centipede 2 zijn geweest:

reacties HC2

Hij gaat duidelijker veel verder dan deel 1.

Banned

Avatar

Vodn Scarecrow wel maar een saai schurk die je zo vergeten bent. Ook vond ik hem nooit bedreigend over komen.

Steve-O

Avatar

Er gaan toch gevangenen uitbreken uit de Blackgate Prison? Maar inderdaad, daar zit Crane niet :9. Ik zou het wel vet vinden als 'ie er weer bij is, ook al word dat dan een kleine rol, dan is hij de enige villain die in drie Batman films is geweest!

JamesBond

Avatar

Cool om een personage 3 keer terug te laten keren. Maar ik wil wel foto's zien

thefanwithnoname

Avatar

THEDARKNIGHTDX2 "Hahahaha tuurlijk, ik hoop echt niet dat scarecrow niet terug keert in TDKR! 3 villains vind ik al teveel! Deed beetje sarcastisch :p. Maar spider-man 3 viel nog wel mee vergeleken met Batman & Robin & Batgirl & Mr. Freeze & Poison Ivy & Bane."


In Batman Begins zaten ook 3 villans hoor: Ra's al Ghul, Scarecrow en Victor Zsasz. Zsasz wel in een hele kleine rol maar dat zou bij TDKR en Scarecrow ook zo kunnen zijn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair