Nieuwe impuls voor Twilight Zone film

We staan weer een stap dichter bij de lang aangekondigde filmbewerking van de enorm populaire tv-series.

Anthony Peckham is in finale onderhandelingen om het scenario te schrijven voor The Twilight Zone, de lang aangekondigde filmbewerking van de gigantisch populaire tv-series uit de jaren zestig, tachtig en het seizoen 2002-2003. Peckham, schrijver van o.a. Invictus en Sherlock Holmes, zal een eerdere versie van het filmscript van Jason Rothenberg herwerken.

In oktober raakte bekend dat Matt Reeves (Cloverfield, Let Me In) zal plaatsnemen in de regiestoel. Leonardo DiCaprio en Jennifer Davisson Killoran van Appian Way waren eerder al aan boord als producenten. Nu er ook een nieuwe scenarist is aangesteld, kan The Twilight Zone binnenkort wellicht een doorstart maken. Naar alle verwachting zullen de opnames starten in de zomer van 2012.

De originele tv-series bestonden uit een reeks korte verhalen, oorspronkelijk gecreëerd en verteld door Rod Serling. Elke aflevering bevatte een op zichzelf staand verhaal, meestal uit het sciencefiction- en/of fantasy-genre. De verhalen stonden bekend om hun vaak beangstigende en/of onverwachte einde.



NieuwsFilm

meest populair