Chronicle regisseur Josh Trank voor Fantastic Four Reboot

De regisseur is de frontrunner voor het plekje op de regiestoel.

Chronicle regisseur Josh Trank heeft blijkbaar iets goed gedaan bij 20th Century Fox. Ondanks zijn zeer beperkte CV (Chronicle is zijn eerste film) willen de bazen van Fox de regisseur graag de Fantastic Four-reboot zien regisseren.

Volgens Variety wil men eerst de ontvangst van Chronicle afwachten. Die film komt volgende maand uit en daarna zal men hem een bod doen. De kans is dus groot dat Trank gewoon het plekje op de regiestoel krijgt.

Geruchten rondom de film doen al sinds 2009 de ronde, toen deze officieel aangekondigd werd, met Akiva Goldsman aan het hoofd en daarnaast was Michael Green (Green Lantern) verantwoordelijk voor het scenario. Joe Carnahan, David Yates en James McTeigue werden genoemd als mogelijke regisseurs van de film.

Als Trank daadwerkelijk aangesteld wordt als regisseur is dat voor hem geen onbekend gebied. Chronicle is namelijk een found-footage film die het verhaal van drie vrienden laat zien (Michael B. Jordan, Dane DeHaan en Alex Russell) die plotseling superkrachten krijgen. In Amerika draait de film vanaf 3 februari in de bioscopen. Bij ons is de film vanaf 15 maart te zien.

NieuwsFilm

meest populair