Sony prikt releasedatum voor Cloudy with a Chance of Meatballs 2

Daarnaast is nu bekend wanneer de RoboCop-remake uitkomt.

Sony Pictures heeft de releasedatum van een aantal grote producties bekend gemaakt. Het vervolg op Cloudy with a Chance of Meatballs staat gepland voor 20 december 2013, en de RoboCop-remake voor 9 augustus 2013.

In tegenstelling tot eerdere blijkt nu dat het vervolg op Cloudy with a Chance of Meatballs géén prequel zal worden. In plaats daarvan wordt het een gewoon vervolg van de handen van regisseurs Phil Lord en Chris Miller. Over het plot van de film, die Cloudy 2: Revenge of the Leftovers zal heten, is nog niets bekend, hoewel er nog altijd een kinderboek is waar ze zich op kunnen baseren.

Van de RoboCop-remake werd een tijd geleden bekend gemaakt wie de titelrol op zich zal nemen. De keus daarvoor is op Joel Kinnaman gevallen. Ook aan het scenario van deze film wordt nog gewerkt.

Met de releasedatum van RoboCop gaat de film de concurrentie aan met een andere film uit het hok van Sony, namelijk het vervolg op The Smurfs. Cloudy 2 gaat de concurrentie aan met The Hobbit: There and Back Again.



NieuwsFilm

meest populair