Algemeen

Twee nieuwe regisseurs in beeld voor 'Hunger Games' sequel Catching Fire

Concurrentie voor de eerder genoemde David Cronenberg, Alfonso Cuarón en Alejandro González Iñárritu.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 18.04.2012 om 14:30 in Algemeen
Na het besluit van The Hunger Games regisseur Gary Ross om niet terug te keren voor sequel Catching Fire, kwam al snel het nieuws binnen over een shortlist met nieuwe mogelijke regisseurs. Hierop stonden onder meer de namen van David Cronenberg, Alfonso Cuarón en Alejandro González Iñárritu. Hier kunnen we nu twee nieuwe namen aan toevoegen, namelijk Bennett Miller (Moneyball) en Francis Lawrence (I Am Legend).

Lionsgate wil dat de uiteindelijke keuze de sequel snel maakt en daarnaast in staat is om te werken met een enorme cast en op één lijn te blijven met schrijfster Suzanne Collins en scenarist Simon Beaufoy. Vanaf 22 november 2013 moet Catching Fire in de bioscopen draaien.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

LuCos

Avatar

batmaster "Ik hoop dat jullie het niet verkeerd opvatten, maar Ik vond the Hunger Games dus helemaal niks(en volgens mij ook nog wat andere). Jullie plaatsen wel erg veel erover."


Er zijn inderdaad een groep mensen die de films niks vinden. Maar als jij het niks aan vind hoeft het niet te zeggen dat het voor iedereen niet meer hoeft. Daarbij is the Hunger Games is nu eenmaal populair, ongeacht je het wel of niet een goede film vond. datzelfde heb je bijv. ook bij StarWars, Lord of the RIngs, Harry Potter en zelfs Twilight (die laatste vind ik dus persoonlijk eigenlijk niet goed). Maar hiervoor is vaker en sneller nieuws te vinden, en dat is dus ook gewoon filmnieuws dus kan op deze site:)

batmaster

Avatar

11qqaazz "Jamer dat je niet meer hebt gezien dan de eerste 20 minuten...(werd dit gefilmt door bejaarden met parkinson?).....Daarna werd de film aanzienlijk beter....Echt....geloof me.....er wordt gellukig een statief gebruikt."


Lol! Ik heb hem helemaal afgekeken hoor! Ik vind hem gewoon een 6. Er waren gewoon wat dingen die niet zo goed waren.

Maar het is steeds over die regisseur, en dan weer die. Als het nou een nieuwtje was over acteur die, of locatie, of datum dat. Maar al 3 of 4 berichten over wie misschien de regisseur zou kunnen zijn. Ik bedoel, ik wel echt geen trol zijn ofzo. :}

Angelater

Avatar

batmaster "Ik hoop dat jullie het niet verkeerd opvatten, maar Ik vond the Hunger Games dus helemaal niks(en volgens mij ook nog wat andere). Jullie plaatsen wel erg veel erover."


Het is gewoon groot nieuws op het moment. Zo posten ze op filmtotaal ook vaak dingen over Marvel films, wat je op het eerste gezicht ook niet altijd zo vaak denkt te treffen. Naja, met 20 films in de wachtrij O+

batmaster

Avatar

Ik hoop dat jullie het niet verkeerd opvatten, maar Ik vond the Hunger Games dus helemaal niks(en volgens mij ook nog wat andere). Jullie plaatsen wel erg veel erover.

11qqaazz

Avatar

batmaster "Ik hoop dat jullie het niet verkeerd opvatten, maar Ik vond the Hunger Games dus helemaal niks(en volgens mij ook nog wat andere). Jullie plaatsen wel erg veel erover."


Jamer dat je niet meer hebt gezien dan de eerste 20 minuten...(werd dit gefilmt door bejaarden met parkinson?).....Daarna werd de film aanzienlijk beter....Echt....geloof me.....er wordt gellukig een statief gebruikt.

Banned

Avatar

Oké die twee mogen het ook wel doen. Al is Miller een iets betere regisseur dan Lawrence...

Arteron

Avatar

batmaster "Lol! Ik heb hem helemaal afgekeken hoor! Ik vind hem gewoon een 6. Er waren gewoon wat dingen die niet zo goed waren.

Maar het is steeds over die regisseur, en dan weer die. Als het nou een nieuwtje was over acteur die, of locatie, of datum dat. Maar al 3 of 4 berichten over wie misschien de regisseur zou kunnen zijn. Ik bedoel, ik wel echt geen trol zijn ofzo. :}"


Tja... Maar zonder regisseur zal je nooit iets te weten komen over de locatie of andere dingen... Nja, kan wel. Maar een regisseur is toch nu echt het belangrijkste!

11qqaazz

Avatar

Ja je hebt wel een punt....het is niet echt nieuws....

Hel1

Avatar

Gaan ze nou nog een keer een regisseur kiezen of hoe zit dat?

nieuwslaatste nieuws

meest populair