Algemeen

Haywire-actrice Gina Carano op weg naar Fast & Furious 6

Actrice / MMA vechter moet Justin Lins Fast Six nog meer spierkracht geven.

door Bram de Groot op 24.04.2012 om 11:31 in Algemeen
Regisseur Justin Lin heeft zijn zinnen gezet op Gina Carano. De actrice, die ook MMA vechter is, moet volgens The Hollywood Reporter een rol gaan spelen in de zesde The Fast and Furious film, die op 23 mei 2013 in de bioscoop te zien moet zijn. Carano was onlangs nog te zien in Steven Soderberghs Haywire (2011).

De filmreeks heeft ondertussen ruim $1,5 miljard opgeleverd aan de wereldwijde box office. Het laatst verschenen deel Fast Five (2011) was het succesvolst aangezien het wereldwijd bijna $600 miljoen wist op te halen.

Voor het zesde deel keren Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson en een groot gedeelte van de cast terug. Fast Six zal zich waarschijnlijk weer centreren rond een grootse (bank)overval.

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PKP

Avatar

Wat een prominente pluspunten op die foto zeg! Vond 'r niet briljant in Haywire of zo.

jaime91

Avatar

Ja heb Haywire nog niet gezien dus kan nu niet echt oordelen maar ik zie haar wel een toffe vechtscene doen met Michelle Rodriguez.

TheRock

Avatar

Ipv spierkracht waarom niet een goeie acteur, of een goed verhaal, volgens The Rock zit er al teveel spierkracht in.

2ndSystem

Avatar

Ik begreep geen zak van die hele Haywire film... maar Gina Carano zie ik graag vaker op m'n schermSmiley face
mischien speelt ze een sexy cop;)
hmm kom maar op met die fast6! jammer dat ze trouwens 6 en 7 niet back2back filmen anders hadden de releasedates 2013 en 2014 kunnen zijn en niet na deel 6 nog 2jaar wachten:Z

Deweb

Avatar

Zij moet Lara Croft gaan spelen, en voorlopig even niets anders.

jaime91

Avatar

2ndSystem "ik begreep geen zak van die hele Haywire film... maar Gina Carano zie ik graag vaker op m'n schermSmiley face
mischien speelt ze een sexy cop;)"

Dat vind ik nog niet eens zo een gekke gedachten,in deel 5 heb je namelijk Elsa Pataky die Elena Neves speelt een agent die uiteindelijk verliefd wordt op Dom en zich op het einde ook bij hem aansluit. Nu zal er dus een nieuwe agent naast Hobbs (The Rock) moeten komen en dat kan zij inderdaad heel goed doen.

Frietgezicht

Avatar

Na deel 5 zijn de 'helden' toch fucking rijk?Maar ze zijn hebberig geworden?

Frietgezicht

Avatar

@ Jaime91,wie is dat op je avatar?Doet die gozer mee in The Wire?(daar doet die me aan denken)

Decepticon

Avatar

Frietgezicht "@ Jaime91,wie is dat op je avatar?Doet die gozer mee in The Wire?(daar doet die me aan denken)"
Uri Boyka bitches!! Ook te zien in The Expendables 2!!

Decepticon

Avatar

jaime91 "Dat vind ik nog niet eens zo een gekke gedachten,in deel 5 heb je namelijk Elsa Pataky die Elena Neves speelt een agent die uiteindelijk verliefd wordt op Dom en zich op het einde ook bij hem aansluit. Nu zal er dus een nieuwe agent naast Hobbs (The Rock) moeten komen en dat kan zij inderdaad heel goed doen."
Ja dat is een heel goed idee.
Haywire moet je absoluut zien Jaime! Echt het kijken waard! Leuke film, ze acteert redelijk, naast de sterrencast. En ze mept er echt goed op los, m.a.w. vecht/actie scenes zijn haar wel toe vertrouwd!
Oh ja, in Haywire heeft ze ook verschrikkelijk lekkere strakke shirtjes aan :~

Goed nieuws, ik hoop dat ze in FF6 te zien zal zijn!

jaime91

Avatar

Decepticon "Uri Boyka bitches!! Ook te zien in The Expendables 2!!

"

T+) Fantastisch filmpje ook! :W Inderdaad Uri Boyka aka Scott Adkins The Most Complete Fighter In The World!!!

jaime91

Avatar

Decepticon "Ja dat is een heel goed idee.
Haywire moet je absoluut zien Jaime! Echt het kijken waard! Leuke film, ze acteert redelijk, naast de sterrencast. En ze mept er echt goed op los, m.a.w. vecht/actie scenes zijn haar wel toe vertrouwd!
Oh ja, in Haywire heeft ze ook verschrikkelijk lekkere strakke shirtjes aan :~

Goed nieuws, ik hoop dat ze in FF6 te zien zal zijn!"

Ga ik ook absoluut doen maar dan wel op dvd.

Jonathancrane

Avatar

Tiet Recensie - Gina Carano

Met enige twijfel begon ik te kijken na ze en kreeg een snelle conclusie. Ze zijn niet nep, en daarvoor zou ik zeggen om ze beter te bekijken !

T+)

Paranoid

Avatar

In het vijfde deel zijn ze allemaal rijk geworden, waarom nog banken overvallen? Zijn ze het geld allemaal kwijtgeraakt? Zijn ze hebberig geworden? Waarom gaan ze niet gewoon op een strandje liggen voor de rest van hun leven. Als je willen racen, dan kunnen ze dat betalen. Ik hoop dat er een goede uitleg hiervoor is. Verder is deze dame natuurlijk leuk om te zien, en een vechtscene met Michelle Rodriguez is natuurlijk onvermijdelijk.

ghossler

Avatar

Om eerlijk te zijn.. toen ik de trailer zag van haywire was ik zo excited... d8 een soort van Salt - achtige film zoals die van jolie. Een chick.. die keihard vecht tegen the company in der eentje. Helaas is de manier waarop de film gemaakt is.. een beetje tegenvallend.. en haar acteerwerk was ook niet SUPER, maar zeker niet slecht. De actie scenes had ik veel beter en harder verwacht... zeker met haar potentie en talenten als MMA fighter... maar simpel was alles bij elkaar te zwak... terwijl er zulke goede namen erin zitten. acteer werk van m. douglas, a. bandaros en die blonde dude, die de opdrachtgever speelt van die chick (ben zijn naam ff kwijt) doet het ook goed, m. fassbender viel in mijn ogen een beetje tegen, maar alsnog goed (hij ziet er beetje oudjes uit in haywire :S) en mager..? maargoed... haywire viel voor mij tegen, maar als ze deze ch ick nou ff hard neerzet .. en dat kan in een film zoals fastandfurious... tegen die michelle... zou zo vet zijn :D

nietselam

Avatar

Paranoid "In het vijfde deel zijn ze allemaal rijk geworden, waarom nog banken overvallen? Zijn ze het geld allemaal kwijtgeraakt? Zijn ze hebberig geworden? Waarom gaan ze niet gewoon op een strandje liggen voor de rest van hun leven. Als je willen racen, dan kunnen ze dat betalen. Ik hoop dat er een goede uitleg hiervoor is. Verder is deze dame natuurlijk leuk om te zien, en een vechtscene met Michelle Rodriguez is natuurlijk onvermijdelijk."


In de fast films ging het al nooit echt om het geld, meer om de kick van de desbetreffende personen of persoonlijke wraak.

wat was haywire trouwens een overgewaardeerde baggerfilm, soderbergh heeft in mijn ogen nog niet veel goeds gemaakt, eigenlijk maar 1 topper, de 1e ocean film.

Decepticon

Avatar

Paranoid "In het vijfde deel zijn ze allemaal rijk geworden, waarom nog banken overvallen? Zijn ze het geld allemaal kwijtgeraakt? Zijn ze hebberig geworden? Waarom gaan ze niet gewoon op een strandje liggen voor de rest van hun leven. Als je willen racen, dan kunnen ze dat betalen. Ik hoop dat er een goede uitleg hiervoor is. Verder is deze dame natuurlijk leuk om te zien, en een vechtscene met Michelle Rodriguez is natuurlijk onvermijdelijk."
Je haalt het uitgangspunt voor deel 6 al aan, Michelle Rodriguez. Ze zou dood zijn, maar in het after-the-credits filmpje, is te zien dat ze in Duitsland is gesignaleerd. Ze zullen haar dus willen zoeken en/of willen helpen te ontsnappen aan de cops. Of dat ze haar moeten redden uit de handen van 1 of andere maffiabaas, door een overval te plegen voor hem, om haar terug te krijgen. Persoonlijk hoop ik op iest anders dan een (bank)overval, want dan vallen ze wel erg in herhaling.
Het zal denk ik hoofdzakelijk draaien om de redding van Rodriguez.

jaime91

Avatar

Decepticon "Je haalt het uitgangspunt voor deel 6 al aan, Michelle Rodriguez. Ze zou dood zijn, maar in het after-the-credits filmpje, is te zien dat ze in Duitsland is gesignaleerd. Ze zullen haar dus willen zoeken en/of willen helpen te ontsnappen aan de cops. Of dat ze haar moeten redden uit de handen van 1 of andere maffiabaas, door een overval te plegen voor hem, om haar terug te krijgen. Persoonlijk hoop ik op iest anders dan een (bank)overval, want dan vallen ze wel erg in herhaling.
Het zal denk ik hoofdzakelijk draaien om de redding van Rodriguez."

Naja redding vraag ik me nog af,Dom heeft inmiddels een nieuw vriendinnetje en is verder gegaan met zijn leven. Of hij dus een gat in de lucht springt als zij toch blijkt te leven vraag ik me af. Daarbij zal Letty (Rodriguez) er niet blij mee zijn dat Dom weer een nieuw meisje heeft.Het kan dat ze gedwongen wordt om voor een andere bende te werken maar dat hoeft natuurlijk niet. Zij kan ook vrijwillig in een andere bende zitten en in deel 6 tegenover Dom komen te staan.

Het kan namelijk heel goed zijn dat het een soort van race tegen de klok wordt waarin team Dom en team Letty allebei hetzelfde doel voor ogen hebben ,dezelfde vijanden hebben namelijk Hobbs en de rest van de police squad maar ook elkaars vijanden zijn. Dat zou ik persoonlijk toffer vinden aangezien je dat minder verwacht in plaats van elkaar meteen in de armen vallen zodra ze zich weer treffen.

Decepticon

Avatar

jaime91 "Naja redding vraag ik me nog af,Dom heeft inmiddels een nieuw vriendinnetje en is verder gegaan met zijn leven. Of hij dus een gat in de lucht springt als zij toch blijkt te leven vraag ik me af. Daarbij zal Letty (Rodriguez) er niet blij mee zijn dat Dom weer een nieuw meisje heeft.Het kan dat ze gedwongen wordt om voor een andere bende te werken maar dat hoeft natuurlijk niet. Zij kan ook vrijwillig in een andere bende zitten en in deel 6 tegenover Dom komen te staan.

Het kan namelijk heel goed zijn dat het een soort van race tegen de klok wordt waarin team Dom en team Letty allebei hetzelfde doel voor ogen hebben ,dezelfde vijanden hebben namelijk Hobbs en de rest van de police squad maar ook elkaars vijanden zijn. Dat zou ik persoonlijk toffer vinden aangezien je dat minder verwacht in plaats van elkaar meteen in de armen vallen zodra ze zich weer treffen."
Daar heb je gelijk in. En dat klinkt ook een ietsie beter dan een hereniging. Alleen is die Elsa Pataky nog niet bevestigd.
Maar het gaat er bij mij niet in, dat Dom en Letty rivalen worden, bij een klus. Letty zou Dom nooit verraden voor die Don Omar, die Dom op het eind van F&F4 platragt. Vreemde daaraan is, dat Don Omar ook in Fast Five zit, als Rico Santos, was me nog helemaal niet opgevallen, volgende keer eens opletten of ik hem herken.

Dan moeten ze wel met een heel origineel iets komen, om Letty's excuus aanvaardbaar te maken om Dom te misleiden met haar nepmoord. We zullen maar moeten afwachten waarmee ze komen T+)
Ik zie Gina Carano iig wel als vriendin van Hobbs. Ik kijk nu al uit naar die matpatijen! :Y

adofmirosch

Avatar

Met haar hoef ik geen ruzie:P

nieuwslaatste nieuws

meest populair