Algemeen

Nieuwe poster House at the End of the Street

Jennifer Lawrence in onvervalst herkenbare horrorfilm.

door Bram de Groot op 25.04.2012 om 10:40 in Algemeen
Relativity Media heeft een nieuwe filmposter vrijgegeven van de film House at the End of the Street waarin The Hunger Games-ster Jennifer Lawrence de hoofdrol speelt. In de horror/thriller verhuizen een moeder en een dochter naar een andere stad. In de straat van hun nieuwe woning blijkt een gruwelijke dubbelmoord te hebben plaatsgevonden. Als de dochter Elissa bevriend raakt met de enige overlevende, de zoon van het vermoorde stel, blijkt dat het drama nog lang niet voorbij is.

Lawrence begint na haar rol in Winter's Bone (2010), X-Men: First Class (2011) en The Hunger Games (2012) uit te groeien tot een nieuwe Hollywoodster. Komende jaren is ze naast House at the End of the Street ook te zien in David O. Russells The Silver Linings Playbook (2012), Susanne Biers Serena (2013), de The Hunger Games sequel Catching Fire (2013) en X-Men: First Class 2 (2014).

Vanaf 18 oktober draait House at the End of the Street in de Nederlandse bioscoop.In de film van regisseur Mark Tonderai (Hush, 2009) zijn ook Elisabeth Shue (Piranha 3D, 2010) en Max Thieriot (My Soul to Take, 2010) te zien. De eerdere trailer:


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

De titels van dit soort films zijn vaak mooier vormgegeven dan de poster op zich. Dit is zo'n film die je thuis kijkt met anderen omdat je zin heb in een film waarbij de verwachtingen zo laag mogelijk zijn.

NieuwsFilm

meest populair