Algemeen

Johnny Depp krijgt MTV Generation Award

Acteur wordt tijdens de uitreiking van de Movie Awards in het zonnetje gezet.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Arman Avsaroglu op 03.06.2012 om 14:22 in Algemeen
Acteur Johnny Depp krijgt dit jaar van muziekzender MTV de Generation Award. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan acteurs die veel hebben bijgedragen aan de filmindustrie. Eerdere winnaars waren onder andere Ben Stiller, Sandra Bullock en Jim Carrey.

Depp krijgt de prijs vanavond tijdens de uitreiking van de MTV Movie Awards in Los Angeles. De acteur is op dit moment in de bioscopen te zien in de film Dark Shadows van Tim Burton.

De films The Hunger Games en Bridesmaids zijn morgen de grote favorieten bij de MTV Movie Awards. Beide films werden acht keer genomineerd voor de prijzen. De kans is echter groot dat net als de voorgaande jaren Twilight met de hoofdprijs naar huis gaat. Het eerste deel van de afsluitende film is wederom genomineerd voor beste film.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

UndercoverPanda

Avatar

Eerdere winnaars waren onder andere Ben Stiller, Sandra Bullock en Jim Carrey.


Nou, wees er maar blij mee. :P

Steve-O

Avatar

Er komt wel een exclusieve preview van THE DARK KNIGHT RISES die niet officieel op internet word vrijgegeven O+ Ach, ik wil die MTVmovie awards toch niet zien. Twilight zooi wint toch alleen maar. Stelt niks voor :P.

Moviemagic

Avatar

Mijn mening is dat de gouden Loekie meer waarde heeft dan deze filmprijs. Alleen al de zin "De kans is echter groot dat net als de voorgaande jaren Twilight met de hoofdprijs naar huis gaat." zegt al genoeg.

En dan is dit niet zomaar een prijs, maar een GENERATIE-AWARD. :|

Frietgezicht

Avatar

Die zender waar ze lang geleden muziek uitzonden toch?

Jonathancrane

Avatar

Ik ga het wel even kijken, duurt maar 2 uur en je kan het op MTV zien. Heb voor vannacht alleen 2 porno films die ik een recensie moet geven, maar daarna heb ik tijd !