Algemeen

Marc Webb mogelijk niet voor The Amazing Spider-Man 2

Verder komt er een nieuwe Jumanji en een vervolg op 21 Jump Street en Men in Black 3.

door Jim Pedd op 20.07.2012 om 10:29 in Algemeen
The Hollywood Reporter had de mogelijkheid een interview te doen met de baas van Sony Pictures, Doug Belgrad, waarin laatstgenoemde enkele interessante onthullingen deed omtrent films waaraan de studio in de toekomst zal werken. De films waarover hij sprak waren Jumanji, 21 Jump Street, The Amazing Spider-Man en Men in Black 3.

Wat Men in Black 3 betreft, vertelt Belgrad dat de studio tevreden is met de opbrengst van de film. Wereldwijd wist Men in Black 3 tot nu toe zo'n 615,5 miljoen dollar in het laatje te brengen, dus een vervolg lijkt waarschijnlijk. Dit wordt bevestigd door Belgrad: "We're very pleased with the financial performance of Men in Black 3, and we believe it is an ongoing franchise. We're going to do [another one], but we don't have clarity yet on how it should be done."

Dan is er 21 Jump Street, dat het ook goed doet aan de box office. De film, die voor 42 miljoen gemaakt werd, bracht ongeveer 200 miljoen dollar op aan de box office. Ook aan een vervolg op deze film wordt gewerkt. "Yes, we plan to start shooting in the fall. There are very few actors -- I'm going to quote Amy -- who can do romance, action and comedy. We're in business with two of them, Channing Tatum and Will Smith."

Verder blijkt dat het plan is om een remake van Jumanji te maken: "We're going to try and reimagine Jumanji and update it for the present."

Tot slot was er nog nieuws over The Amazing Spider-Man 2. Het leek er eerst op dat regisseur Marc Webb terug zou keren voor het vervolg, maar nu blijkt dat dit waarschijnlijk niet het geval zal zijn. Webb heeft nog verpichtingen aan Fox, om een vervolg op (500) Days of Summer te maken, en daar houdt Fox hen aan.

"We'd really like him back, but there are obstacles. He has an obligation to Fox."

Op dit moment draaien The Amazing Spider-Man, 21 Jump Street en Men in Black 3 nog in de bioscopen. Mocht je de films nog niet gezien hebben is hier de FilmTotaal bioscoopagenda te vinden. Mocht je je niet meer kunnen herinneren waar Jumanji over ging, hieronder een trailer.


19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Jumanji...dat brengt herinneringen naar boven. Vond het een leuke film vroeger :D

En wie zou de regisseur voor Spidey-2 worden, daar ben ik benieuwd naar :P

Decepticon

Avatar

Ereptile "Jumanji...dat brengt herinneringen naar boven. Vond het een leuke film vroeger :D

En wie zou de regisseur voor Spidey-2 worden, daar ben ik benieuwd naar :P"
Idd, leuke film vroeger, maar om er nu al een remake van te maken, zo goed was die ook weer niet. Wedden dat die ook 3D wordt.

En een vervolg op (500)Days of Summer, is dat nou nodig? :?
Vind ik niet.

FilmMaster

Avatar

Jumanji is fantastisch.een remake zal nooit zo goed zijn als het origineel.

JamesBond

Avatar

Hoop dat ze een goede regisseur vinden voor TASM 2, ik vond dat Marc Webb het heel goed deed met deel 1!

Ik ben ook erg blij om te horen dat er een 2e deel van '21 Jump Street' komt, vond deel 1 super vermakelijk!

UPictures

Avatar

Opzicht vind ik Marc Webb een Goede Regisseur, het zal jammer zijn als hij niet aan het vervolg van TASM 2 gaat werken. Ik weet wel zeker dat er andere regisseurs zijn die TASM 2 willen regisseren. Het liefst zou ik willen dat Nolan dat doet, maar dat gaat dus nooit gebeuren.

Een vervolg op 21 Jump Street zou wel tof zijn, maar als je een nog een vervolg op MIB wilt maken, moet je toch met een top script komen,om het publiek terug te lokken.

berepoot123

Avatar

The dark knight rise premiére 14 doden wtf
http://celeb.blog.nl/rechtzaken/2012/07/20/premiere-the-dark-knight-rises-14-doden-en-50-gewonden

FilmMaster

Avatar

berepoot123 "the dark knight rise premiére 14 doden wtf
http://celeb.blog.nl/rechtzaken/2012/07/20/premiere-the-dark-knight-rises-14-doden-en-50-gewonden"

ja we weten het ze praten er al over bij de recensie.

benjamin

Avatar

Vind met zo'n achternaam deze man toch zeer geschikt voor Spider-Man. Vervolg op 500 Days Of Summer lijkt mij nu trouwens helemaal niet zo nodig.

adofmirosch

Avatar

Jumanji is echt een hele toffe familie film.
een ramake zie ik liefer niet.

jaime91

Avatar

FilmMaster "Jumanji is fantastisch.een remake zal nooit zo goed zijn als het origineel."

Precies ja, maja het was het verwachten dat ook mijn jeugdsentiment aan de remake rage moet geloven. Wordt 100% 3D, kan niet anders idd. :|

Secret1994goesFilm

Avatar

benjamin "Vind met zo'n achternaam deze man toch zeer geschikt voor Spider-Man. Vervolg op 500 Days Of Summer lijkt mij nu trouwens helemaal niet zo nodig."

Inderdaad.

Weer een MIB film? daaamn... ben benieuwd,heb de laatste niet gezien maar hij ziet er dus goed uit. Maar om nog eens een vierde te doen... ik dacht trouwens dat die ouwe dood was waardoor WIll Back in Time moest?

Jump Street heb ik nog niet gezien maar zag er goed uit ;P vervolg lijkt me goed,met dezelfde twee komieken kan dit goed gaan ;P

jaime91

Avatar

Ho wacht ff wat moet ik hieruit opmaken? ''We're in business with two of them, Channing Tatum and Will Smith.'' Keert Jonah Hill dan niet meer terug?!

JamesBond

Avatar

jaime91 "Ho wacht ff wat moet ik hieruit opmaken? ''We're in business with two of them, Channing Tatum and Will Smith.'' Keert Jonah Hill dan niet meer terug?!"
Ik snapte het eerst ook niet, maar volgens mij hebben ze het erover dat ze met Channing praten over het vervolg op '21 Jump' en met Will Smith over het vervolg op MIB

jaime91

Avatar

Batman4 "Ik snapte het eerst ook niet, maar volgens mij hebben ze het erover dat ze met Channing praten over het vervolg op '21 Jump' en met Will Smith over het vervolg op MIB"

Aaah zo,dan is het goed. Zou Smith overigens graag zien in het vervolg op 21 Jump Street maar niet ten koste van Jonah Hill.

UndercoverPanda

Avatar

Het zoveelste stukje jeugdsentiment dat weer eens aan diggelen wordt geslagen.. :'(

movieplanet124

Avatar

Geweldig dat eindelijk gewerkt gaat worden aan jumanji dat is echt lang geleeden dat er over gesproken is dat er een vervolg zou komen voor die film. ik kijk er zeker naar uit want deel 1 is echt een geweldige film.

jaime91

Avatar

movieplanet124 "Geweldig dat eindelijk gewerkt gaat worden aan jumanji dat is echt lang geleeden dat er over gesproken is dat er een vervolg zou komen voor die film. ik kijk er zeker naar uit want deel 1 is echt een geweldige film."

Is geen vervolg is een remake. Een vervolg zou ik minder problemen mee hebben.

RyanD

Avatar

Marc Webb leverde met The amazing Spider Man een goede reboot af. Het zou zonde zijn wanneer hij de sequel links laat liggen. Toch denk ik dat de eventuele nieuwe regisseur zat materiaal heeft om een puik vervolg af te leveren. Dus geen reden tot vrees voor de fans.
Ik ben ook erg benieuwd naar alle andere vervolgsfilms van MIB3, 21 Jump Street en Jumanji. Sony Pictures weet dat in deze onzekere tijden van crisis een goed gecashte film de opstart is naar een franchise. Een dikke omzet is dan gegarandeerd.
Leuke toevoeging van FT om de trailer van Jumanji te add'en! Het voelt bijna nostalgisch aan. Met nog een piepjonge Kirsten Dunst geweldig. Met de huidige CGI kan de reboot van Jumanji een overweldigende film worden. Mits er natuurlijk een goed verhaal achter zit en er goed gecast wordt.

ghossler

Avatar

Echt heel stom dat ze jumanchi gaan remaken... k had zo veel plezier als kind die film kijken! Die moet je niet remaken... want er is niets mis met die versie. Ik snap met de tech van tegenwoordig kan de film veel beter gemaakt worden... maar just because it can.. doesnt mean it has to be done! Ik heb liever dat hollywood met nieuwe films of concepten komen... die al die high tech stuff gebruikt >< ipv al die remakes...


en ze zeggen het al... "a on going franchise" over MIB... dus we kunnen flink wat delen verwachten? :S ... pf.. laat het uitmelken beginnen!

ik weet niet of het super erg is dat hij niet erbij is voor TAS2 maar deel 2 op 500 days of summer? hm... deel 1 was zeer verrassend leuk, maar wat moet er in deel 2 gebeuren? :O

NieuwsFilm

meest populair