Marc Webb mogelijk niet voor The Amazing Spider-Man 2

Verder komt er een nieuwe Jumanji en een vervolg op 21 Jump Street en Men in Black 3.

The Hollywood Reporter had de mogelijkheid een interview te doen met de baas van Sony Pictures, Doug Belgrad, waarin laatstgenoemde enkele interessante onthullingen deed omtrent films waaraan de studio in de toekomst zal werken. De films waarover hij sprak waren Jumanji, 21 Jump Street, The Amazing Spider-Man en Men in Black 3.

Wat Men in Black 3 betreft, vertelt Belgrad dat de studio tevreden is met de opbrengst van de film. Wereldwijd wist Men in Black 3 tot nu toe zo'n 615,5 miljoen dollar in het laatje te brengen, dus een vervolg lijkt waarschijnlijk. Dit wordt bevestigd door Belgrad: "We're very pleased with the financial performance of Men in Black 3, and we believe it is an ongoing franchise. We're going to do [another one], but we don't have clarity yet on how it should be done."

Dan is er 21 Jump Street, dat het ook goed doet aan de box office. De film, die voor 42 miljoen gemaakt werd, bracht ongeveer 200 miljoen dollar op aan de box office. Ook aan een vervolg op deze film wordt gewerkt. "Yes, we plan to start shooting in the fall. There are very few actors -- I'm going to quote Amy -- who can do romance, action and comedy. We're in business with two of them, Channing Tatum and Will Smith."

Verder blijkt dat het plan is om een remake van Jumanji te maken: "We're going to try and reimagine Jumanji and update it for the present."

Tot slot was er nog nieuws over The Amazing Spider-Man 2. Het leek er eerst op dat regisseur Marc Webb terug zou keren voor het vervolg, maar nu blijkt dat dit waarschijnlijk niet het geval zal zijn. Webb heeft nog verpichtingen aan Fox, om een vervolg op (500) Days of Summer te maken, en daar houdt Fox hen aan.

"We'd really like him back, but there are obstacles. He has an obligation to Fox."

Op dit moment draaien The Amazing Spider-Man, 21 Jump Street en Men in Black 3 nog in de bioscopen. Mocht je de films nog niet gezien hebben is hier de FilmTotaal bioscoopagenda te vinden. Mocht je je niet meer kunnen herinneren waar Jumanji over ging, hieronder een trailer.



NieuwsFilm

meest populair