Marc Webb misschien toch terug voor The Amazing Spider-Man 2

Fox, de studio waar de regisseur nog verplichtingen heeft, is bereid een deal te sluiten.

Onlangs vernamen we dat Marc Webb waarschijnlijk niet terug zal keren om The Amazing Spider-Man 2 te gaan regisseren. Hoewel Sony hem dolgraag weer aan het roer ziet, heeft Webb nog verplichtingen bij Fox. Hij heeft daar ooit getekend om twee films te maken, waarvan één (500) Days of Summer werd. Aan een tweede film is Webb nooit toegekomen aangezien hij het destijds veel te druk kreeg met The Amazing Spider-Man.

Het probleem met een grote productie als The Amazing Spider-Man 2 is dat het nu al vast staat wanneer de film moet uitkomen, namelijk in mei 2014. Sony heeft dus een regisseur nodig en snel. Als Webb de film niet nu kan maken, zal hij hem dus nooit maken. Gelukkig is Fox bereid om mee te denken.

De LA Times bericht dat Fox overweegt om Webb The Amazing Spider-Man 2 te laten maken onder voorwaarde dat de regisseur daarna niet nog één, maar twee films maakt voor de studio. Hoewel Webb zich liever niet voor zo'n lange tijd laat vastleggen, zijn de onderhandelingen momenteel in volle gang.

De volgende film die Webb voor Fox zou kunnen maken is Age of Rage met een scenario van Mark Heyman (Black Swan, 2010). De film speelt zich af in een post-apocalyptische gemeenschap waar al de volwassenen dood zijn en een groep tieners probeert om een nieuwe maatschappij op te bouwen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...



NieuwsFilm

meest populair