Shia LaBeouf in Von Triers Nymphomaniac?

Transformers-ster lijkt zich een nieuw imago te willen aanmeten.

Acteur Shia LaBeouf tracht met man en macht van zijn Transfomers image af te komen. Na Dark of the Moon duikt hij binnenkort op in John Hillcoats Lawless (2012) en Triple Nine (2013), Robert Redfords The Company You Keep (2012) en de romkom The Necessary Death of Charlie Countryman (2013). De meest opvallende titel wordt mogelijk Nymphomaniac, het nieuwste project van regisseur Lars von Trier (Melancholia, 2011). Volgens The Hollywood Reporter is LaBeouf in gesprek om een rol in de film(s) te spelen.

De nieuwe film van Von Trier wordt hoogstwaarschijnlijk een tweeluik over de "erotische reis" van een vrouw, vanaf de geboorte tot aan de leeftijd van 50 jaar. De eerste film zal gaan over de jongere jaren tot puberteit. Het afsluitende tweede deel gaat over de volwassen periode. De volwassen vrouw moet gespeeld gaan worden door Charlotte Gainsbourg. Ook Stellan Skarsgard heeft een belangrijke rol.

Waarschijnlijk ergens in 2013 in de bioscoop, aangezien de opnames in september beginnen. Om toch nog even terug te keren naar de roots van LaBeouf:



NieuwsFilm

meest populair