Kick-Ass' Mark Millar geeft updates over Nemesis en The Secret Service

Joe Carnahan zal Nemesis mogelijk regisseren.

De adaptie van Mark Millar en Steve McNivens Nemesis lijkt een nieuwe regisseur gevonden te hebben in Joe Carnahan. Millar schreef op zijn officiële website dat het plan is om de regisseur van The Grey het project bij 20th Century Fox te laten regisseren, gebaseerd op een scenario dat geschreven is door Millars broer: Matthew.

Nemesis, dat in 2010 bij Marvel's Icon werd uitgegeven, vertelt het verhaal van een gestoorde superslechterik die besluit de Amerikaanse regering systematisch ten val te brengen.

"Fox wanted us to get in the same room for the first time and really hash this out, which was exciting," schrijft Millar. "Joe has a really brilliant take on this and Matt and he are going to take things from here so I'm really happy."

Dat Carnahan interesse in het project lijkt te hebben betekent niet dat het daarmee dichter bij groen licht is. Hij is ook niet de enige kandidaat die genoemd is door Millar. Eerder vertelde hij dat Tony Scott de film zou gaan regisseren. Hij haakte om onbekende redenen af.

Verder gaf Millar nog een update over The Secret Service, dat gebaseerd is op een idee dat hij samen met Kick-Ass en X-Men: First Class-regisseur Matthew Vaughn had. Afgelopen jaar werd die comic gepubliceerd, die een Britse geheime agent volgt. Deze agent heeft besloten om zijn ongehoorzame neefje te rekruteren en op te leiden, in de hoop hem enige discipline bij te kunnen brengen.

Het idee is ook om acteur Mark Hamill een rol te laten spelen in die film, aangezien Hamill een cameo heeft in de strip. "[We] plan to make into a movie once [Vaughn has] wrapped the 'First Class' sequel next year," vertelt Millar. "Our inner-geeks are buzzing about the idea of seeing Mark H play himself on the Lucas stage if that's where we end up filming… It'll be eighteen months at least before we get into a 'Secret Service' movie since 'X-Men 2' is such a huge commitment for Matthew."



NieuwsFilm

meest populair