"Nieuwe Batman voor het eerst in Justice League"

Ook Brett Ratner zou op Warner Bros.' shortlist staan voor de regie.

Volgens bronnen van de fansite Batman-On-Film zien we Batman pas weer voor het eerst terug in de Justice League film, waar Warner Bros. eindelijk echt werk van lijkt te gaan maken. We hoeven voorlopig dus geen reboot te verwachten rond The Caped Crusader. Tevens staat regisseur Brett Ratner volgens de fanwebsite Superman Super Site op de shortlist om Justice League te regisseren.

Het script van Justice League wordt op dit moment geschreven door Will Beall, bekend van het scenario voor Gangster Squad (2013). De afzonderlijke film rond dezelfde Batman zou pas na de Justice League film moeten verschijnen, waarmee er waarschijnlijk een start wordt gegeven aan de "DC Cinematic Universe." De eerste film in deze reeks samenhangende films rond de superhelden van DC Comics zou overigens ook Man of Steel (2013) kunnen zijn.

De website Superman Super Site meldt dat Warner Bros. regisseur Brett Ratner ziet als de man die plaats moet nemen achter de camera. Warner zou zeer tevreden zijn met het werk dat Ratner eerder als producent en regisseur afleverde voor de studio. Ratner is voornamelijk bekend van zijn Rush Hour films en is bij de superheldenfilmfans geen geliefde naam, aangezien zijn X-Men: The Last Stand (2006) zeer mager werd ontvangen. De Marvel film groeide uiteindelijk wel uit tot de financieel succesvolste X-Men film.

Eerder werden Ben Affleck en de Wachowski’s in verband gebracht met de regieklus. In het geruchten wereldje circuleren ook namen als Zack Snyder (Man Of Steel), Ruben Fleischer (Zombieland) en McG (Terminator Salvation).



NieuwsFilm

meest populair