Algemeen

The Hobbit: There and Back Again verschijnt op 18 juli 2014

Ook de titel van het tweede deel is bekend.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 01.09.2012 om 13:10 in Algemeen
Enige tijd terug werd bekend dat The Hobbit tweeluik werd uitgebreid met een derde deel, waardoor het een drieluik wordt. Een titel en releasedatum voor het derde The Hobbit deel waren nog niet bekend. Warner Bros. Pictures and Metro-Goldwyn-Mayer Pictures hebben dit nu bekend gemaakt. De films gaan nu achtereenvolgend The Hobbit: An Unexpected Journey, The Hobbit: The Desolation of Smaug en The Hobbit: There and Back Again heten, waarvan de laatste op 18 juli 2014 staat gepland.

Een statement van de maatschappijen: "We wanted to have a shorter gap between the second and third films of 'The Hobbit' Trilogy. Opening in July affords us not only the perfect summer tentpole, but fans will have less time to wait for the finale of this epic adventure."

De eerste twee delen van regisseur Peter Jackson verschijnen 14 december 2012 en 13 december 2013. Check hieronder de trailer van het eerste deel The Hobbit: An Unexpected Journey.


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

cloudrage

Avatar

Daar gaat x men days of future past...
ze staan op dezelfde dag gepland :|

ntt

Avatar

Ik had het laatste deel liever ook in December gezien, Vraag me niet waarom. O+ Maar om de een of andere vage reden past het beter voor de tijd van het jaar. Ik vind April t/m Augustus echt zo'n periode voor de Actiefilms ala Transformers/Superhero stuff.!! Om dan in de Winter lekker gemoedelijk naar Lord of the rings :E
Ach ja...Ben allang blij dat er een derde deel komt T+) :W

Banned

Avatar

Is het dan ook zo nodig om een jaar tussen deel 1 en 2 te laten ?
Die tweede "ondertitels" vond ik al van in het begin niet echt klinken ook al zal het wel vertrouwd klinken in de oren van de fans en de lezers van de boeken. Die titel voor deel 2 klinkt ook nogal raar. Maar goed niet dat het mij iets kan schelen. Weet nog niet eens of ik deel 1 in de bios ga zien.

Bilbo

Avatar

Mwah, moet wel even wennen aan de titels, maar There And Back Again past inderdaad beter bij een afsluiter.. T+)

Steve-O

Avatar

Lekker boeiend of een film in de winter of zomer uitkomt.

LadyC

Avatar

Hyenas "
Het is wel slim wat ze doen zo 2 films in de winter en een in de zomer. Ben alleen benieuwd hoe ver ze 1 boek in 3 films kunnen rekken zonder dat het de 'mainstream' filmgangers kwijt raakt. Ik vond 2 films voor de hobbit eigenlijk al net iets te veel. Maar goed we zullen het zien :)"


je weet toch wel dat er 125 pagina´s extra zijn, waarin wordt verteld wat Gandalf precies heeft gedaan toen hij de groep verliet ? Dat hebben ze namelijk ook verfilmd. En deze trilogy moet samen komen met The Lord of the Rings, dus daar moeten ze ook naar toe werken. :)

Bilbo

Avatar

LadyC "je weet toch wel dat er 125 pagina´s extra zijn, waarin wordt verteld wat Gandalf precies heeft gedaan toen hij de groep verliet ? Dat hebben ze namelijk ook verfilmd. En deze trilogy moet samen komen met The Lord of the Rings, dus daar moeten ze ook naar toe werken. :)"


Volgensmij staat dat ook in het kort in het boek Nagelaten Vertellingen ... Staat volgensmij ook in waarom Gandalf Bilbo koos, hoe hij de expeditie startte enz.

adofmirosch

Avatar

waslijn "daar gaat x men days of future past...
ze staan op dezelfde dag gepland :|"bah:S.
hoop dat de datum van x men verschuift word.
want ik weet zekker dat ze niet tegen the hobbit op kunnen.

Hyenas

Avatar

Steve-O "Lekker boeiend of een film in de winter of zomer uitkomt."


Haha ga nooit de marketing of film business in ;)

Het is wel slim wat ze doen zo 2 films in de winter en een in de zomer. Ben alleen benieuwd hoe ver ze 1 boek in 3 films kunnen rekken zonder dat het de 'mainstream' filmgangers kwijt raakt. Ik vond 2 films voor de hobbit eigenlijk al net iets te veel. Maar goed we zullen het zien :)

nieuwslaatste nieuws

meest populair