'Godzilla' komt in 2014 de bioscopen vernietigen

De nieuwe monsterfilm van Gareth Edwards heeft groen licht gekregen.

Godzilla komt eraan en het wordt groot. Warner Bros. verraste fans afgelopen zomer al tijdens de San Diego Comic-Con, toen de studio een teaser trailer liet zien tijdens haar presentatie. Sindsdien hebben we niet veel meer gehoord over de film, maar nu blijkt dat de wielen daadwerkelijk draaien.

De studio maakte bekend dat Gareth Edwards monsterfilm vanaf 16 mei 2014 in de bioscopen moet draaien. (Dat is overigens dezelfde datum als nog een andere gemuteerde dierenfilm: Teenage Mutant Ninja Turtles.)

Details zijn nog niet bekend rondom het project, maar het wordt omschreven als een terugkeer naar de epische wortels van de franchise. De film zal ook realistischer zijn dan zijn voorgangers. David Callaham (The Expendables-films), David Goyer (Dark Knight trilogie) en Max Borenstein (The Seventh Son) hebben het scenario geschreven en de film zal in 3D vertoond worden. Of deze ook in dit formaat opgenomen wordt is niet bekend.

Verder is er ook nog niets bekend overeen mogelijke cast voor de film. Duidelijk is wel dat Edwards zich heeft weten te vestigen met zijn vorige film, Monsters. Hieronder een trailer van die film.


NieuwsFilm

meest populair