Algemeen

Patrick Stewart keert terug in 'X-Men'

De acteur vertelde dit tijdens de Montreal Comic Convention.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 27.09.2012 om 10:30 in Algemeen
Sinds X-Men: The Last Stand uit 2006 zijn er vrijwel continu geruchten geweest over een mogelijke vierde film in de franchise. Deel van die geruchten wordt nu gesterkt, met de woorden van acteur Patrick Stewart. Hij speelde in de eerste drie films over de X-Men de rol van Professor X, ofwel Charles Xavier.

Op de Montreal Comic Convention vroeg een fan hem of hij weer in een X-Men-film te zien zou zijn. Dat blijkt zo te zijn. Eerst antwoordde hij "I think there is every possibility", om vervolgens de namen van zijn vrouwelijke collegae te noemen. "Halle Berry! Famke Janssen! Rebecca Stamos! Anna Paquin!"

Toen gaf de acteur het verlossende woord: "yes, I'll be reprising."

En daar heb je het. In welke film hij te zien zal zijn is niet bekend. De eerstvolgende films over de X-Men zijn The Wolverine en X-Men: Days of the Future Past. Hij zal waarschijnlijk niet in een van die films te zien zijn, aangezien die zich vóór de gebeurtenissen van X-Men afspelen. Mogelijk betekent dat dus dat er een vierde film zal zijn in de eerste tijdlijn.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Of hij zit aan het einde van de tweede X-men: First Class film, die dan toch meer een overbruggingsfilm gaat worden tussen die serie en de oude.

Banned

Avatar

Dus hoeveel X-men films komen er nu aan ? 2 of 3 ?

Rooster

Avatar

Patrick Stewart was toch ook bezig met het schrijven van een script, lichtelijk geinspireerd door zijn karakter in X-Men. Hoe staat het daar eigenlijk mee?

Frietgezicht

Avatar

Ja,deel 4 graag! Die reeks verdiend een betere afsluiter dan deel 3,nu zit er altijd een nare nasmaak aan.
En sowieso wil ik Apocalypse en Mr Sinister nog eens op het witte doek zien!

Gelijk beginnen na de opnames van Wolverine 2 nu Jackman in shape is!

MovieThom

Avatar

Frietgezicht "Ja,deel 4 graag! Die reeks verdiend een betere afsluiter dan deel 3,nu zit er altijd een nare nasmaak aan.
En sowieso wil ik Apocalypse en Mr Sinister nog eens op het witte doek zien!

Gelijk beginnen na de opnames van Wolverine 2 nu Jackman in shape is!"


Persoonlijk zou ik ook graag willen dat ze het moeten opnemen tegen een heel leger Sentinels en Master Mold.

Timothy

Avatar

Frietgezicht "Apocalypse en Mr Sinister"


Twee hele interessante karakters, maar ik denk dat ze niet goed passen in de wereld die opgezet is in de X-Men films. Vooral Apocalypse is denk ik te overdreven.

Een goed uitgewerkte versie van The Marauders zou ik wel zien zitten :-)

Frietgezicht

Avatar

Timothy "Twee hele interessante karakters, maar ik denk dat ze niet goed passen in de wereld die opgezet is in de X-Men films. Vooral Apocalypse is denk ik te overdreven.

Een goed uitgewerkte versie van The Marauders zou ik wel zien zitten :-)"


Dat is helaas waar.
Ik denk ook dat in deze films de X-Men kansloos zijn tegen Apocalypse.

Wie zou er eigenlijk sterker zijn,Thanos of Apocalypse? :P

Frietgezicht

Avatar

MovieThom "Persoonlijk zou ik ook graag willen dat ze het moeten opnemen tegen een heel leger Sentinels en Master Mold."


Die laatste ken ik volgens mij niet. Zolang ze maar niet weer het moeten opnemen tegen Magneto.

MovieThom

Avatar

Frietgezicht "Die laatste ken ik volgens mij niet. Zolang ze maar niet weer het moeten opnemen tegen Magneto."


Een afbeelding van master mold naast een Sentinel en een paar mensen

afbeelding

Frietgezicht

Avatar

Oh die ken ik nog wel maar vaagjes.Sowieso van deze cartoon.

Ereptile

Avatar

Zeer interessant nieuws! Vooral met de rest van de cast. Nou ben ik wel benieuwd om welke film het gaat, want First Class had ook een enorm goede cast :) En die zou ik ook graag terug willen zien.

berepoot123

Avatar

Eigelijk heeft hij in x-men origins wolverine meegespeel dus het is niet onmogelijk dat hij in the wolverine komt

jaime91

Avatar

berepoot123 "eigelijk heeft hij in x-men origins wolverine meegespeel dus het is niet onmogelijk dat hij in the wolverine komt"

Wel als die film zich in Japan afspeelt en vrijwel niets met de vorige X Men films te maken heeft. The Wolverine draait puur om Wolverine en is ook niet echt een prequel te noemen. Het is gewoon een losstaand verhaal.

Ik hoop dat hij gewoon weer terug gaat keren in X Men 4. En ik denk dat hij waarschijnlijk een cameo zal hebben in First Class 2. Dat lijkt mij veel waarschijnlijker.

berepoot123

Avatar

jaime91 "Wel als die film zich in Japan afspeelt en vrijwel niets met de vorige X Men films te maken heeft. The Wolverine draait puur om Wolverine en is ook niet echt een prequel te noemen. Het is gewoon een losstaand verhaal."

Ja maar er staat dat de films voor de vorige x-men afspeelde maar in the wolverine zal logan wss zijn geheugen wel al kwijt zijn

jaime91

Avatar

berepoot123 "Ja maar er staat dat de films voor de vorige x-men afspeelde maar in the wolverine zal logan wss zijn geheugen wel al kwijt zijn"

Dat zal allemaal best alleen heeft The Wolverine geen link met de X Men films. Het is gewoon een losstaand verhaal, het is ook geen vervolg op Origins.Ik denk dat de kans dan ook vrij klein is dat Professor X zijn gezicht laat zien.

the12rz

Avatar

Toch een x-men 4 :E

nieuwslaatste nieuws