'Justice League' in de zomer 2015

Dat wordt een mooie superheldenzomer: 'The Avengers 2' vs. 'Justice Leaque'.

In de zomer van 2015 komt volgens LA Times het superheldengenre tot een nieuw hoogtepunt. Naast dat op 1 mei 2015 The Avengers 2 van Marvel Studios verschijnt, zet Warner Bros./DC Comics alles op alles om het langverwachte Justice League in dezelfde periode te releasen. De opnames zouden volgend jaar moeten starten.

Er is nog geen regisseur aangesteld, ondanks dat er al een script ligt van schrijver Will Beall, bekend van de scripts voor de toekomstige films Gangster Squad en Logan's Run. Volgens de geruchten bestaat het Justice League superheldenteam uit minimaal de DC Comics helden Batman, Superman, Green Lantern, Wonder Woman en The Flash.

De LA Times meldt ook dat WB achter Christopher Nolan aanzat om de film te produceren. Deze heeft echter niet toegehapt. Overigens is Nolan wel de producent van Man of Steel, die volgende zomer verschijnt. Acteur Henry Cavill, die in de Superman reboot de titelrol vervuld, zou moeten terugkeren in Justice League. Naast de The Dark Knight trilogie bracht Warner Bros. onlangs ook het geflopte Green Lantern uit. Na Justice League zouden alle personages eigen films krijgen.

In 2015 verschijnt ook Marvel Studios Ant-Man. De Fantastic Four remake zou tevens dat jaar moeten verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair