'Man of Steel' bevat geen hints naar 'Justice League'

Maar Warner kan volgens Zack Snyder niet om de film heen.

Zack Snyder is een van de vele regisseurs wiens naam genoemd wordt voor Warner’s Justice League. Ondanks dat er nog altijd geen regisseur aangesteld is voor de film, kan Snyder toch enige dingen vertellen over het project.

Waar hij eerder bijvoorbeeld nog vertelde dat zijn Superman niet te zien zou zijn in Justice League, kijkt hij daar nu anders naar.

Volgens de regisseur zal Man of Steel toch op een bepaalde manier meegenomen moeten worden in de film. ”I don't know how Justice League is going to be handled. But Man Of Steel exists, and Superman is in it. I don't know how you'd move forward without acknowledging that.”

Daarmee bedoelt hij waarschijnlijk dat Henry Cavill in de rol van Superman gecast moet worden in Justice League. Dat is op zich ook geen slecht idee, aangezien er al een nieuwe Batman geïntroduceerd moet worden. Daarnaast zou de studio daarmee alles wat al opgebouwd is in Man of Steel teniet doen.

Marvel maakte juist gebruik van de gebeurtenissen in de verschillende superheldenfilms om een geloofwaardig team op te bouwen. Dat was een van de redenen waarom The Avengers als film slaagde. Het lijkt ook waarschijnlijk dat Warner eenzelfde richting uit wil gaan met Justice League.

Maar, past Man of Steel in een groter universum? Dat wil zeggen: komen er meer superhelden in de film voor? “Um, how can I answer that? I can’t really say anything to that, because that’s a big spoiler. I will say, yeah, they trust me to keep them on course.”

De kans daarop is dus groot. Op dit moment is er nog maar weinig bekend over Justice League. Er zijn nog geen mensen gecast, en er is nog geen regisseur aangesteld. Tegerlijkertijd staat de film wel al gepland voor 2015. Man of Steel moet in juni volgend jaar uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair