Shortlist voor 'Guardians of the Galaxy' bekend

Het is bekend wie meedingen voor de rol van Starlord.

Er wordt bij Marvel hard gewerkt aan de films van Phase Two. Denk aan Iron Man 3, dat nu in post-productie verkeert, Thor: The Dark World waarvan de opnames bezig zijn en Captain America: The Winter Soldier dat binnenkort zal beginnen met de opnames. Daarmee kan een volgende film beginnen met het verzamelen van een cast voor de opnames, Guardians of the Galaxy. En daarvoor moet natuurlijk een cast verzameld worden, waar Marvel dan ook mee begonnen is.

Deadline maakte een shortlist bekend voor de rol van Peter Quill, ofwel Starlord. Hij is geboren in de Verenigde Staten, en heeft een slechte jeugd gehad. Zijn vader probeerde hem te doden toen hij zijn moeder ervan verdacht overspel gepleegd te hebben. Hij slaagt daar vanzelfsprekend niet in, en Quill groeit alleen met zijn moeder op.

Zij wordt echter op een dag vermoord door buitenaardse wezens die hem ook proberen te doden. Hij weet te ontkomen en groeit op in een weeshuis, waarna hij astronaut bij de NASA wordt. Op een dag komt er een buitenaards wezen langs dat hem tot Starlord benoemd.

Voor deze rol is een lijst aan acteurs bekend gemaakt: Joel Edgerton, Jack Huston, Jim Sturgess, Lee Pace, Eddie Redmayne, Garrett Hedlund, James Marsden en Sullivan Stapleton.

Wie zien jullie graag in die rol?



NieuwsFilm

meest populair