Plot 'Justice League' onthuld?

Met mogelijk een apocalyptisch einde voor de Aarde in 2015.

Een paar weken geleden draaide de geruchtenmolen op volle toeren toen onthuld werd dat Darkseid mogelijk de slechterik zou worden in de aankomende Justice League-film. Dit werd nooit bevestigd door de studio en is nog altijd een discutabel verhaal.

Vandaag helpt dezelfde bron als die van het Darkseid gerucht, Latino Review, een nieuw gerucht de wereld in. Het scenario van Will Beal zal volgens de website gebaseerd worden op drie nummers van de Justice League of America comics.

De nummers, die in 1980 uitgebracht werden, vormden de jaarlijkse team-up van de Justice League of America met de Justice Society of America. Het verhaal komt er in een notendop op neer dat Darkseid de Aarde wil vernietigen met behulp van een soort straal. Daarmee wil hij de planeet Apokolips (waarvan hij de heerser is) in de baan van de Aarde schuiven.

Dat klinkt als een apocalyptisch einde van de Aarde en daarmee ook wel geschikt voor een dergelijke zomerblockbuster. Maar, pas als er officiële mededelingen gedaan worden, kan er met zekerheid iets gezegd worden over de film.

Er is nog altijd geen regisseur verbonden aan het project, en het valt nog te bezien of Green Lantern uit 2011 en Man of Steel, dat volgend jaar moet verschijnen, iets met de film te maken hebben. Overigens vertelde Zack Snyder recentelijk nog dat zijn versie van het Superman-verhaal wel enige invloed zou hebben op de in 2015 te verschijnen Justice League-film. Hieronder de onlangs verschenen trailer van die film.



NieuwsFilm

meest populair