Joseph Gordon-Levitt als Batman in 'Man of Steel'?

Producent Christopher Nolan houdt wijselijk zijn mond dicht.

Er gaan geruchten dat Joseph Gordon-Levitt te zien zal zijn als Batman in Zack Snyders Man of Steel. Producent Christopher Nolan, de regisseur van de laatste drie Batman films, weigert uiteraard te bevestigen of dit waar is. Hij ontkent het echter ook niet.

Het gerucht ontstond vorige maand toen het nieuwtje werd verspreid dat Gordon-Levitt de nieuwe Batman zou gaan spelen in Justice League. Hij zou dan eerst zijn gezicht moeten laten zien in Man of Steel om zo op film het DC universum tot stand te brengen. Movieline sprak met Nolan en vroeg hem ernaar. Hij antwoordde met een glimlach op zijn gezicht: “I can’t talk about that. You know that.”

Hoewel hij het dus niet ontkent, hoeft dit natuurlijk helemaal niets te betekenen. De keuze voor Gordon-Levitt is uiteraard logisch gezien het open einde van The Dark Knight Rises. Nolan zegt hier echter over dat er destijds voor dit einde werd gekozen om terug te halen naar de thema's in de film, zonder dat er gehint wordt naar een eventuele toekomst met Gordon-Levitt als de nieuwe Dark Knight. Afwachten dus tot de release van Man of Steel op 20 juni 2013.



NieuwsFilm

meest populair