Concept art van Sam Raimi's Lizard in 'Spider-Man 2'

Hij kwam uiteindelijk niet in de film maar lijkt veel op wat we zagen in The Amazing Spider-Man.

In de Spider-Man-reboot van Marc Webb, The Amazing Spider-Man was Lizard de grote tegenstander van onze spinachtige superheld. Het blijkt nu dat het in eerste instantie de bedoeling was dat deze slechterik ook een rol zou spelen in Sam Raimi's Spider-Man 2, en daarvan is nu concept art vrijgegeven. De concept art, die destijds gemaakt werd door Constantine Sekeris, laat Dr. Curt Connors ná zijn transformatie in de Lizard zien.


Het is bijzonder in hoeverre deze concept art gelijkenis draagt met de versie van Lizard zoals deze in The Amazing Spider-Man te zien was. Net als in Webbs film heeft deze bijvoorbeeld geen laboratoriumjas aan. Hieronder een beeld uit de film waarin een tot Lizard getransformeerde Rhys Ifans te zien is.


Webb begint later dit jaar met de opnames van The Amazing Spider-Man 2, waarvoor Andrew Garfield, Emma Stone, Sally Field en Martin Sheen opnieuw gecast zijn. ook aan boord zijn Jamie Foxx als de slechterik van de film, Dane DeHaan als Harry Osbourn en Shailene Woodley als Mary-Jane Watson. De film is vanaf 24 april 2014 in de Nederlandse bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair