Groen licht 'Justice League' enkel bij succes 'Man of Steel'

Het is nog even wachten dus, voordat over het lot van de superheldenfilm besloten wordt.

In een artikel van Variety over de nieuwe CEO van Warner Bros. Entertainment, Kevin Tsujihara, en over de voorzitter van Warner Bros. Pictures, Jeff Robinov, worden enkele interessante zaken gemeld over de geplande Justice League-film.

De zaken lijken toen Warner de film officieel aankondigde vrij zeker, maar nu begint het erop te lijken dat de studio toch iets meer zekerheid wil voordat de film daadwerkelijk gemaakt zal worden.

Dit komt volgens Variety vooral voort uit het feit dat Warner tot nu toe nog maar weinig winst heeft weten te halen uit haar DC Comics rechten. Zo deed Green Lantern, dat in 2011 verscheen, het minder goed dan gehoopt. Dat kan natuurlijk niet gebeuren bij een duur project als Justice League.

Daarom is er bij Warner besloten om te wachten tot Zack Snyders reboot van de Superman franchise, Man of Steel uit is gekomen, voordat er een definitieve beslissing genomen wordt over de Justice League. Die film gaat op 14 juni in de Verenigde Staten in première en afhankelijk van de box office resultaten van die film wordt er dus een beslissing genomen over Justige League.

Mocht Justice League, waarvan op dit moment een scenario geschreven wordt door Will Beall, er komen, dan zullen Superman, Batman, Wonder Woman, the Flash en Green Lantern het tegen Darkseid opnemen.



NieuwsFilm

meest populair