Waarschijnlijk geen Storm in 'X-Men: Days of Future Past'

Daarnaast spreekt regisseur Bryan Singer over het gebruik van special effects in de film.

X-Men: Days of Future Past komt er al snel aan. Nu sprak regisseur Bryan Singer over de film, waarin zowel de cast van X-Men: First Class als X-Men, een rol speelt. In een interview ging Singer in op twee aspecten van de film: het gebruik van special effects, en de voltooiing van de cast.

Allereerst over de voltooiing van de cast. We weten dat deze zowel uit leden van de oorspronkelijke X-Men-cast, zoals Patrick Stewart, Ian McKellen en Hugh Jackman als van de ‘nieuwe’ X-Men, zoals Michael Fassbender en James McAvoy bestaat.

Een oorspronkelijk castlid waar we nog niets van gehoord hebben is Halle Berry. Zij speelde de mutant Storm die de mogelijkheid had het weer te beheersen. Singer blijkt nog altijd niet te weten of zij in de film te zien zal zijn. Dat ligt niet eens aan problemen met het opstellen van een contract, maar eerder aan de vraag of haar rol in de film wel logisch is.

“I can’t say. I don’t know yet. And it’s not necessarily a deal making aspect at all. I want to make sure it’ll make sense. But I love working with her.”

Ook sprak Singer over het gebruik van special effects in de film. In Jack the Giant Slayer maakte de regisseur al gebruik van computer geanimeerde personages, en de technologie die hij bij het maken van die film gebruikte, wil hij nogmaals toepassen. Ditmaal dus in een X-Men-film.

Waar de technologie in Jack the Giant Slayer gebruikt is om reuzen te animeren, zal die bij X-Men mogelijk gebruikt worden om de Sentinels te maken. Maar of dat zo is wilde Singer niet bevestigen. ”I definitely want to use this technology again, and I might even be using some of it in a different way in ‘X-Men.’ I don’t want to say how yet, but I’m definitely using some of this technology on ‘X-Men,’ which I never used in any of the other ‘X-Men’ films.”

X-Men: Days of Future Past speelt zich deels af in een alternatieve toekomst, waarin mutanten in concentratiekampen wonen. Daarnaast patrouilleren gigantische robots, genaamd Sentinels, door Amerika, en zijn de meeste X-Men opgejaagd en vermoord. In het heden moeten de X-Men de taak op zich nemen een sleutelgebeurtenis die leidt tot deze toekomst te voorkomen. De film moet vanaf 17 juli 2014 in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair