Gerucht: 'Justice League' film pas in 2020?

Daarnaast zou de Batman-reboot flink uitgesteld kunnen worden.

De Justice League-film blijft voor grote problemen zorgen. Nieuwe berichten van TotalFilm suggereren dat deze er mogelijk pas in 2020, in plaats van 2015, zal komen. Eerder hoorden we dat het uitkomen van de film af zou hangen van het succes van Zack Snyders Man of Steel.

Volgens de laatste geruchten zou het succes van die film mogelijk wel eens voor iets anders kunnen zorgen. Warner zou, indien de film van Snyder een groot succes blijkt, eerste een trilogie over Superman willen maken. Daarna zou de aandacht van de studio pas gericht worden op een film zoals The Avengers.

Maar, mocht Man of Steel niet succesvol blijken, dan zou de studio volgens diezelfde geruchten eerst de Batman franchise willen rebooten. Er zou dan een volledig nieuwe standalone film over de gekostumeerde held moeten komen.

Het gerucht, dat Justice League er pas in 2020 zal komen, is gebaseerd op deze conclusies. Dus eerst zou er dan een Man of Steel-trilogie komen, gevolgd door een nieuwe Batman-film.

Zelfs als de geruchten niet waar blijken, zou het goed kunnen dat de Justice League film langzaamaan naar de achtergrond verdwijnt. Zo bleek als dat Will Bealls scenario geen indruk wist te maken op de studiobonzen van Warner. Het idee dat er eerst een nieuwe Batman, en een trilogie rond Superman komt, lijkt dus niet zo gek.



NieuwsFilm

meest populair