Algemeen

Jessica Chastain speelt mogelijk Jane in 'Tarzan'

David Yates heeft zijn oog op de ster uit Zero Dark Thirty laten vallen.

door Jim Pedd op 07.03.2013 om 11:15 in Algemeen
Het lijkt erop dat Warner Bros. en regisseur David Yates hun Jane gevonden hebben voor de aankomende Tarzan-film. Sinds Yates getekend heeft voor het project is het relatief stil geweest rond de film.

Afgelopen november werd nog bericht dat Alexander Skarsgård de titelrol op zich zou nemen, en Samuel L. Jackson zou een oud-huurling spelen in de film, die Tarzan helpt om Congo te redden van een warlord. Nu is er het bericht dat Jessica Chastain, die genomineerd werd voor een Oscar voor haar hoofdrol in Zero Dark Thirty, de rol van Jane zou moeten spelen.

Het is natuurlijk nog verre van zeker of de actrice daadwerkelijk zal tekenen voor de rol. Ze heeft het op dit moment in ieder geval niet heel druk. Zo tekende ze onlangs om tegenover Colin Farrell te spelen in een adaptie van het toneelstuk Miss Julie, maar verder heeft ze geen andere projecten in haar agenda.

Er is verder ook nog niets bevestigd rond het casten van Skarsgård. Er waren ook geruchten dat Henry Cavill en Charlie Hunnam de rol op zich zouden nemen. Wie van hen het uiteindelijk ook wordt, het eerste project van Yates sinds de laatste vier Harry Potter-films, belooft wat goeds te worden.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Wist niet dat Yates de film ging regisseren. Kan interessant worden. Nuja ik kijk alles van Jessica Chastain :P

FilmMaster

Avatar

Fantastische keus lijkt me.

Evermind

Avatar

Alexander Skarsgard please :Y

Decepticon

Avatar

Banned "Wist niet dat Yates de film ging regisseren. Kan interessant worden. Nuja ik kijk alles van Jessica Chastain :P"
Ja ik ook. Ze is echt een steengoede actrice en ik vind haar ook steeds knapper, naarmate ik haar films zie. Dus een halfnaakte Chastain als Jane ben ik helemaal voor in!
Fantastische keuze!

Frietgezicht

Avatar

Voor mij is er maar 1 Jane en dat was het meisje die in groep 8 in onze musical Jane speelde. Had al lekkere boezem ook op die leeftijd. Jammer dat ik een aap moest spelen zonder tekst maar deze ginger gaat t niet beter doen...

FilmMaster

Avatar

Decepticon "Ja ik ook. Ze is echt een steengoede actrice en ik vind haar ook steeds knapper, naarmate ik haar films zie. Dus een halfnaakte Chastain als Jane ben ik helemaal voor in!
Fantastische keuze!"

In The Tree of Life is ze op haar knapst,daarna juist minder in ZDT en Mama (daar is ze echt }: )

Jonathancrane

Avatar

Zolang het 16+ is vind ik het goed, want je kan geen 12-jarige Tarzan film maken die ook daadwerkelijk serieus zou kunnen werken. Anders krijg je dadelijk een George In The Jungle effect.

benjamin

Avatar

Frietgezicht "Jammer dat ik een aap moest spelen zonder tekst"


Rol van je leven toch wel!!

Decepticon

Avatar

FilmMaster "In The Tree of Life is ze op haar knapst,daarna juist minder in ZDT en Mama (daar is ze echt }: )"
Heb je enerzijds gelijk in, maar in ZDT vind ik haar nog wel knap.
In Take Shelter is ze ook op haar knapst.

nieuwslaatste nieuws

meest populair