Jessica Chastain speelt mogelijk Jane in 'Tarzan'

David Yates heeft zijn oog op de ster uit Zero Dark Thirty laten vallen.

Het lijkt erop dat Warner Bros. en regisseur David Yates hun Jane gevonden hebben voor de aankomende Tarzan-film. Sinds Yates getekend heeft voor het project is het relatief stil geweest rond de film.

Afgelopen november werd nog bericht dat Alexander Skarsgård de titelrol op zich zou nemen, en Samuel L. Jackson zou een oud-huurling spelen in de film, die Tarzan helpt om Congo te redden van een warlord. Nu is er het bericht dat Jessica Chastain, die genomineerd werd voor een Oscar voor haar hoofdrol in Zero Dark Thirty, de rol van Jane zou moeten spelen.

Het is natuurlijk nog verre van zeker of de actrice daadwerkelijk zal tekenen voor de rol. Ze heeft het op dit moment in ieder geval niet heel druk. Zo tekende ze onlangs om tegenover Colin Farrell te spelen in een adaptie van het toneelstuk Miss Julie, maar verder heeft ze geen andere projecten in haar agenda.

Er is verder ook nog niets bevestigd rond het casten van Skarsgård. Er waren ook geruchten dat Henry Cavill en Charlie Hunnam de rol op zich zouden nemen. Wie van hen het uiteindelijk ook wordt, het eerste project van Yates sinds de laatste vier Harry Potter-films, belooft wat goeds te worden.



NieuwsFilm

meest populair