Marvel gerucht: speelt Justin Theroux 'Doctor Strange'?

Hij schreef eerder het scenario van Iron Man 2.

Volgens CHUD, dat contact zegt te hebben met een bron in Marvel, wordt overwogen om Justin Theroux de hoofdrol te geven in een van de eerste bevestigde projecten van Phase Three: Doctor Strange. Chud schrijft:

”Mijn betrouwbare bron vertelt me dat Marvel voor de hoofdrol van een Phase Three project zijn oog heeft laten vallen op iemand met wie ze al gewerkt hebben. De naam? Acteur en scenarist Justin Theroux. Het is niet bekend of hij de enige acteur is waarover men denkt voor de rol van Stephen Strange, maar het is mij verteld dat de interesse van Marvel groot is. Als het waar is, kan het natuurlijk ook al zo zijn dat Theroux aan het scenario van de film werkt.”

Eerder schreef Theroux het scenario van de Marvel-film Iron Man 2. Over Doctor Strange is verder nog niet veel bekend. Wel weten we dat Marvel overweegt om Fede Alvarez een plaats op de regiestoel te geven.

De regisseur, die onlangs Evil Dead regisseerde, zou al meerdere gesprekken hebben gehad met Marvel, en de conclusie daaruit is dat het een goede samenwerking kan worden.



NieuwsFilm

meest populair