Video

Trailer 'Thor: The Dark World'!

Het derde avontuur van Thor in de Marvel Cinematic Universe.

door Bram de Groot op 23.04.2013 om 09:08 in Video
Hieronder zie je de eerste trailer van Marvel Studios' Thor: The Dark World, de achtste film in de Marvel Cinematic Universe en de tweede titel in Phase II na Iron Man 3, die deze week in première gaat. In de superheldenfilm van regisseur Alan Taylor, onder meer bekend van de regie van een aantal delen van de tv-serie Game of Thrones, hebben Chris Hemsworth, Christopher Eccleston, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins en Natalie Portman de belangrijkste rollen.

De superheldenfilm van Walt Disney Pictures / Marvel Studios moet op 8 november 2013 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.

The Dark World speelt af na de gebeurtenissen van Thor (2011) en The Avengers (2012). Thor probeert de vrede in cosmos te herstellen wanneer hij plots wordt geteisterd door een oud ras, onder leiding van de boosaardige Malekith, dat het universum opnieuw wil hullen in duisternis.

33 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ziet er zeker goed uit Smiley face Het heeft toch een ander gevoel dan de eerste Thor. We zien de andere werelden van de 9 realms. En het einde van de trailer dat haar van Loki! En die kleding, het lijkt wel gewoon wat wij dragen.

michaelbay

Avatar

Door die film van het Avengers slaat alles wat daarna komt nergens meer op. Ik bedoel waarom zou de rest nu niet komen helpen? Iron man, Hulk, Captain America.... waar zijn ze? Of vind Nick Fury het niet de moeite om ze hiervoor bij elkaar te roepen? Lijkt me toch een grotere dreiging dan in de film van the Avengers eigenlijk... ;p

wezel

Avatar

Van wie is die stem in het begin? Dat die donkere jongen die vrachtwagen op tilt en omdraait.

Angelater

Avatar

michaelbay "door die film van het Avengers slaat alles wat daarna komt nergens meer op. Ik bedoel waarom zou de rest nu niet komen helpen? Iron man, Hulk, Captain America.... waar zijn ze? Of vind Nick Fury het niet de moeite om ze hiervoor bij elkaar te roepen? Lijkt me toch een grotere dreiging dan in de film van the Avengers eigenlijk... ;p"


Simpel; dit verhaal lijkt zich af te spelen is Asgard, en niet op aarde. Desondanks snap ik wel wat je zegt; ik heb dat gevoel vooral met de Iron Man 3 verhaallijn. Zodra ze horen dat Tony's huis aan goort is geknald zullen ze toch heus wel gaan uitzoeken? Maar ja; Iron Man 3 komt pas morgen uit; misschien gebeurd het ook wel :E

Vind de trailer niet al te speciaal. Leuk dat Loki voorbij komt, maar snap er nog weinig van. Wat chaos, special effects en vijanden maken er geen begrijpelijke verhaallijn van.

Asperientje

Avatar

wezel "Van wie is die stem in het begin? Dat die donkere jongen die vrachtwagen op tilt en omdraait."


Hannibal Lecter (tv-show is vet btw)

Gigan72

Avatar

michaelbay " Lijkt me toch een grotere dreiging dan in de film van the Avengers eigenlijk... ;p"


Mee eens alleen Loki kwam dreigend over die aliens totaal niet.

En wat ik nog steeds jammer vindt is dat het eind gevecht te veel lijkt op Transformers 3.

Maar deze trailer ziet er goed uit nou hoop ik dat de film wel beter is dan deel 1 want deel 1 vindt ik toch wat minder.

FilmMaster

Avatar

Thor vind ik wel de tofste van de marvel franchise.
Hele coole trailer.

wezel

Avatar

Asperientje "Hannibal Lecter (tv-show is vet btw)"


Ja je hebt gelijk. Maar vond de stem heel erg lijken op die van Michael Caine. Maar aangezien die niks te maken heeft met de film leek het mij al sterk.

Oke die serie moet ik nog aan beginnen. Maar vanwege tijdsgebrek nog niet aan toe gekomen.

Symn

Avatar

Hmm... Hoop niet dat ze de humor die deel 1 zo leuk maakte zijn vergeten.

benjamin

Avatar

Gigan72 "En wat ik nog steeds jammer vindt is dat het eind gevecht te veel lijkt op Transformers 3."


In welk opzicht? Dat er gevochten wordt in een stedelijke omgeving? Aanpak was maar 100 keer anders.

SadSun

Avatar

When do we start indeed? T+)

wezel "Van wie is die stem in het begin? Dat die donkere jongen die vrachtwagen op tilt en omdraait."

Anthony Hopkins die Odin speelt.

PRIME

Avatar

Gigan72 "En wat ik nog steeds jammer vindt is dat het eind gevecht te veel lijkt op Transformers 3.
"


Sense, it makes none.OT: Om wat vragen te beantwoorden moet je Avengers en de individuele avonturen gewoon los van elkaar zien. In de comic sprongen ze elkaar ook niet bij elk wissewasje te hulp.

Steve-O

Avatar

Ah gelukkig dit ziet er beter uit dan de eerste film! Jammer dat we niet meer van Eccleston te zien krijgen.. Leuk dat Natalie ook naar Asgard komt zal me niks verbazen als ze sterft en de verhouding tussen haar, Thor en Sif.

Gigan72

Avatar

benjamin "In welk opzicht? Dat er gevochten wordt in een stedelijke omgeving? Aanpak was maar 100 keer anders."


Die aliens vindt veel weg hebben van de protoform Decepticons

die soort van vliegende slang met harnas lijkt wel erg veel op de ruimteschepen van de Decepticons.

In de Avengers is er zo gat boven die stad waar ze door heen komen in TF3 is dat ook dan komt cyberton er door heen.

Misschien ben je het er niet mee eens en dat is ook niet erg maar ik vindt het echt te veel lijken op TF3.
En ik heb dit al een aantal x gelezen (ook hier zo) dat het gevecht erg veel op elkaar lijkt.

Jonathancrane

Avatar

Morgen Iron Man 3, verwacht deze trailer en een sneak peak wel bij de film.

reshal

Avatar

Thor is toch mijn favoriete film van alle avengers en dit Ziet er weer goed uit kan niet wachten.

En thor had gelukkig zijn armor om zijn armen in de fight scenes, wat die niet had in avengers das dus al een plus!

Rupee

Avatar

Deze pikken we zeker mee, trailer ziet er veelbelovend uit!

Decepticon

Avatar

Steve-O "Ah gelukkig dit ziet er beter uit dan de eerste film! Jammer dat we niet meer van Eccleston te zien krijgen.. Leuk dat Natalie ook naar Asgard komt zal me niks verbazen als ze sterft en de verhouding tussen haar, Thor en Sif."
Beetje jammer misschien, maar wel goed! Ze moeten niet al teveel laten zien (van de villain). Die ene blik op zijn gezicht en als je hem van achteren bekijkt als hij loopt, vind ik eerst wel genoeg.

We zullen in een nieuwe trailer vast nog wel wat van Agrim en/of Kurse komen te zien.

Ik vind deze trailer er fantastisch uit zien! E ik denk Jane het niet gaat redden. Kwa verhaal is het nog wat mysterisch, wat op zich wel goed is.

Asperientje

Avatar

Jonathancrane "Morgen Iron Man 3, verwacht deze trailer en een sneak peak wel bij de film."


Vanavond!!! :+

Steve-O

Avatar

Decepticon "Beetje jammer misschien, maar wel goed! Ze moeten niet al teveel laten zien (van de villain). Die ene blik op zijn gezicht en als je hem van achteren bekijkt als hij loopt, vind ik eerst wel genoeg.

We zullen in een nieuwe trailer vast nog wel wat van Agrim en/of Kurse komen te zien.

Ik vind deze trailer er fantastisch uit zien! E ik denk Jane het niet gaat redden. Kwa verhaal is het nog wat mysterisch, wat op zich wel goed is."

Trouwens, nog even over Natalie: Zij had toch problemen met Marvel? Daarom zou het me niks verbazen als ze sterft in deze film. Maar aan de andere kant; ik dacht dat Malekith haar zou ontvoeren en dat Thor daardoor door de nine realms moet reizen weet je wel. Dus dit kan zelfs nog interessant worden.:Pwant als dat zo is lijkt het me een beetje raar als ze alsnog sterft aan het eind.

Secret1994goesFilm

Avatar

Haha verdomd komisch...
even Team Up-en met Loki? hij was de badguy in the Avengers!
Deze trailer ziet er ofcourse helemaal anders uit dan deel 1...
Deel 1 was een soort origins,begin, en was een klein verhaal over z'n zoektocht om volwassen te worden en z'n hamer terug te krijgen...
Hier denk ik dat er wel wat veldslagen in verwerkt gaan zitten ;S

Banned

Avatar

Het eerste deel was oké maar de trailer doet vermoeden dat ze toch wel degelijk goed werk hebben gemaakt van het vervolg. Hollywood kennende zouden ze evengoed slappe vervolgfilms kunnen maken om zo snel mogelijk Avengers 2 te kunnen uitbrengen. Dit kijk ik thuis wel eens.

benjamin

Avatar

Decepticon "Beetje jammer misschien, maar wel goed! Ze moeten niet al teveel laten zien (van de villain). Die ene blik op zijn gezicht en als je hem van achteren bekijkt als hij loopt, vind ik eerst wel genoeg."


Dat denk ik ook vaker. Trailers moeten zin doen krijgen door wat te teasen, niet door al veel beelden te tonen. Laat de villain nog wat geheim blijven tot de film uitkomt.

Ben nu aan het vechten tegen de verleiding op 'play' te drukken. Ik vermoed dat deze net nu is uitgebracht om Iron Man 3 vooraf te gaan en dat betekent dat ik hem dan morgen op groot scherm zie.

Nevec

Avatar

LOKI!! :D

jaime91

Avatar

benjamin "Dat denk ik ook vaker. Trailers moeten zin doen krijgen door wat te teasen, niet door al veel beelden te tonen. Laat de villain nog wat geheim blijven tot de film uitkomt.

Ben nu aan het vechten tegen de verleiding op 'play' te drukken. Ik vermoed dat deze net nu is uitgebracht om Iron Man 3 vooraf te gaan en dat betekent dat ik hem dan morgen op groot scherm zie."

Dat ben ik helemaal met je eens en daarom vind ik deze trailer heel goed. Ze teasen je heel goed, maar verklappen niet heel veel. Portman gaat naar Asgard en dat gaat vast en zeker wat jaloezie opwekken bij Sif en misschien ook nog wel meer dan dat, want ja vrouwen onder elkaar.... ;)

Voor de rest is er van de badgiy idd niet veel te zien, maar er zijn wel al wat dark elves te zien en dat is altijd AWESOME! En voor de rest heb ik heel veel vertrouwen in Taylor. Hij is PERFECT voor deze film! Dit kan in mijn ogen bijna niet mis gaan. Vind deze trailer echt dikke prima! T+)

Decepticon

Avatar

Steve-O "Trouwens, nog even over Natalie: Zij had toch problemen met Marvel? Daarom zou het me niks verbazen als ze sterft in deze film. Maar aan de andere kant; ik dacht dat Malekith haar zou ontvoeren en dat Thor daardoor door de nine realms moet reizen weet je wel. Dus dit kan zelfs nog interessant worden.:Pwant als dat zo is lijkt het me een beetje raar als ze alsnog sterft aan het eind."
Dat had ze idd, maar ze had een multiple picture deal getekend, dus daar komt ze niet onderuit.
Ik snap in 1e instantie niet wat ze er eigenlijk op tegen had. Een leuke rol in een goede CBM.
Ze zeiden idd dat we van alle 9 realms wat komen te zien, dus ik ben donders benieuwd.

benjamin

Avatar

Decepticon "Ik snap in 1e instantie niet wat ze er eigenlijk op tegen had. Een leuke rol in een goede CBM."


Euh, wat was er weer zo leuk aan haar rol in deel één?

Ik probeer niet per se negatief te doen (vond deel één ook tof), maar Portman was eigenlijk niet echt iets meer dan het verplichte knappe meisje waarop de held verliefd wordt.

Glennekeeeee

Avatar

Zalige trailer!!! vind wel dat ze proberen (net zoals iron man) het veel tragischer te maken (toch in trailers). Ok dit had succes met Watchmen en TDK en waarschijnlijk ook met MOS maar The Avengers had net dat luchtige en komische wat zich wat onderscheidde van die opkomende trend. op zich kan dit een betere film opleveren maar is het wel wat van hun eigenheid dat ze verliezen. Ok phase 2 mag anders zijn dan phase 1 maar hoop dat ze toch enkele kenmerken behouden

benjamin

Avatar

Tot zover m'n zelfbeheersing dus. Smiley face

Maar wel een leuke trailer die alvast veel spektakel belooft. Tof dat men blijkbaar niet te veel op aarde gaat zitten precies (Jane scheiden van haar sidekick kan voor haar rol wel interessant worden). En uiteraard weer Loki aan boord: ik denk dat Hiddleston veel te populair is om hem te schrappen.

Glennekeeeee

Avatar

benjamin "Tot zover m'n zelfbeheersing dus. Smiley face

Maar wel een leuke trailer die alvast veel spektakel belooft. Tof dat men blijkbaar niet te veel op aarde gaat zitten precies (Jane scheiden van haar sidekick kan voor haar rol wel interessant worden). En uiteraard weer Loki aan boord: ik denk dat Hiddleston veel te populair is om hem te schrappen."


Tegen Avengers 2 zal hij zo populair zijn dat ze hem gewoon mee in het Avengers-team pakken :p

Luthron

Avatar

Haha, die jaloerse blik van Sif op 0:51.

Decepticon

Avatar

benjamin "Tot zover m'n zelfbeheersing dus. Smiley face

Maar wel een leuke trailer die alvast veel spektakel belooft. Tof dat men blijkbaar niet te veel op aarde gaat zitten precies (Jane scheiden van haar sidekick kan voor haar rol wel interessant worden). En uiteraard weer Loki aan boord: ik denk dat Hiddleston veel te populair is om hem te schrappen."
Hihi, scheelt, de 1e trailer moet men gewoon kijken, de latere trailers moeten we zien te vermijden. :E

Ja dat van Loki denk ik ook. Hij is zo populair (als Loki), hij heeft afgelopen weekend nog de MTV movie award gewonnen voor populairste villain. Toch leuk en laat iig zien hoe populair hij is.
Hij gaat Thor vast en zeker wel weer verraden en Malekith helpen The Infinity Gauntlet te stelen uit Odin's wapenkamer. Die moet Loki bij Thanos zien te krijgen.

NieuwsFilm