Regisseert Zack Snyder 'Justice League'?

Volgens Ruben Fleischer heeft hij inderdaad geaccepteerd.

Er zijn al enige tijd geruchten dat Man of Steel-regisseur Zack Snyder en Ruben Fleischer (Zombieland) favorieten zijn om de regie van Warner Bros. geplande Justice League-film op zich te nemen. Vandaag sprak Screenrush met Fleischer over die geruchten.

De website vroeg of Fleischer nog altijd bezig was met Justice League, waarop de regisseur onthulde dat Warner hem niet langer voor de regiestoel overwoog. En waarom? Omdat Snyder het baantje al zou hebben.

Aangezien de verwachtingen voor Man of Steel steeds hooggespannener worden, en het op basis van de trailers erop lijkt dat Snyder die verwachtingen mogelijk waarmaakt, is het niet vreemd dat Warner hem graag wil voor de regie. Maar tot nu toe heeft Snyder altijd geweigerd commentaar te leveren op dergelijke geruchten. Het lijkt er nu dus op dat Fleischer, die bevriend is met Snyder en ook kandidaat was voor Justice League de reden daarachter verraden heeft.

Toen Screencrush Fleischer dus vroeg of hij nog interesse had in Justice League, antwoordde hij zeker interesse te hebben in de regie van een grote superheldenfilm, maar dat die film niet Justice League zou worden. Toen daarop doorgevraagd werd antwoordde hij als volgt: ”Nou, dat is omdat Zack Snyder die film gaat regisseren.”

Het kan natuurlijk goed zo zijn dat Fleischer gewoon speculeert, en dat het nog altijd niet zeker is. Maar, aangezien de twee bevriend zijn, en Fleischer met Will Beal, de scenarist van Justice League, samenwerkte aan Gangster Squad, is de kans groot dat hij toch op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen rond het project. Daarnaast zou een regisseur zichzelf natuurlijk nooit van de favorietenlijst halen als hij nog altijd kans zou maken op de regie van dit soort project.

Er is nog geen reactie gekomen op deze berichten van de vertegenwoordigers van Snyder. De grote vraag is in ieder geval welke film eerst zal komen, als dit verhaal blijkt te kloppen: een vervolg op Man of Steel, of toch Justice League. Man of Steel draait vanaf 20 juni in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair