Dwayne Johnson gevraagd voor hoofdrol 'Transformers 4'

Hij kon helaas niet, waarop de rol naar Wahlberg ging.

Gisteren hield Dwayne Johnson op Twitter een kleine Q&A met fans. Tijdens die Q&A vertelde hij een aantal interessante dingen over zijn aankomende projecten. Hij ging in op een boel dingen, waarvan de interessantste de volgende zijn.

Allereerst vertelde the Rock dat hij de hoofdrol in Michael Bays Transformers 4 moest afslaan. Hij kon die rol niet op zich nemen omdat hij zich al gecommitteerd heeft aan Hercules. Vervolgens kreeg Mark Wahlberg de rol aangeboden, die hem uiteindelijk ook geaccepteerd heeft.


Ook werd Johnson gevraagd naar de projecten die hij ná Hercules op zijn agenda heeft staan. Allereerst zal hij aan een nog ongespecificeerd HBO project werken. Daar werkt Wahlberg volgens zijn tweet ook aan. Verder moet hij nog beslissen of hij zal meewerken aan Fast & Furious 7.


Tot slot nog een leuke tweet van Johnson. Een fan vroeg hem hoe hij aan zijn naam The Rock komt. Het antwoord?


De eerstvolgende film waarin Johnson te zien zal zijn is Fast & Furious 6. Deze film draait vanaf 23 mei in de bioscopen. Daarna is hij in Hercules te zien, dat vanaf 31 juli 2014 te zien is. Mocht hij in Fast & Furious 7 te zien zijn, is dat waarschijnlijk op 11 juli 2014 het geval.

NieuwsFilm

meest populair