Joss Whedon over rol Thanos in Marvels Phase Two

En Joss Whedon heeft vertrouwen in aanblijven van Robert Downey Jr.

Marvels Phase Two is pas net van start gegaan, maar toch wordt er al volop gesproken over het sluitstuk van de filmserie: The Avengers 2. Op de rode loper van Iron Man 3 werd schrijver en regisseur Joss Whedon een aantal vragen gesteld omtrent The Avengers 2.

Aangezien het erop lijkt dat Robert Downey Jr. misschien wel stopt in het Marvel Universum, vragen sommigen zich af of het personage Iron Man wel te zien zal zijn in Whedons film. ”Ik ben gelukkig niet de persoon die zich druk hoeft te maken over zijn vervanging. Hij is Iron Man op dit moment. Toen ik hoorde dat hij gecast was, wist ik dat er iets was veranderd en ik weet gewoonlijk niet wanneer dat het geval is.”

Het klonk alsof Whedon er zeker van was dat de acteur te zien zal zijn in The Avengers 2, maar als het aankomt op eventuele andere films weet Whedon het niet. Hij vindt ook dat Downey Jr. een goed excuus heeft om te stoppen.

Verder ging hij in op Thanos en de rol van dat personage in The Avengers 2. ”Kijk, Thanos is krachtiger [dan de Avenger]. Hij is zo krachtig dat je hem niet zomaar kunt verslaan. Zoals in de stripboeken het geval was, wil je dat hij te zien is in het hele universum en de grote finale voor de grote finale bewaren. Hij is zeker deel van wat ik gepland heb. Maar het ding met de Avengers is dat ze wel heel krachtig zijn, maar niet heel stabiel. Er zullen zeker wat mensen zijn die de Avengers uit elkaar kunnen drijven in de volgende film.”

Het statement lijkt daarmee de vraag of Thanos de grote slechterik in Guardians of the Galaxy zal zijn te beantwoorden. De grote tegenstander in de film lijkt The Collector te worden. Dat personage zal gespeeld worden door Lee Pace. Thanos zal wel aanwezig zijn, waarschijnlijk zelfs in een aantal films van Phase Two.



NieuwsFilm

meest populair