Uitslag POLL: De trailers van april

En de winnaar is...

Het was afgelopen POLL enigszins spannend welke trailer door de bezoekers van FilmTotaal.nl verkozen zou gaan worden tot "de meest favoriete trailer van de maand april". De strijd ging tussen slechts vier trailers, namelijk die van de sci-fi actiefilm Elysium, de Hunger Games sequel The Hunger Games: Catching Fire, de stevige misdaadfilm Only God Forgives en Marvel Studios' Thor: The Dark World. Uiteindelijk kwam de laatste als winnaar over de streep met 29% van de stemmen. Neill Blomkamps Elysium greep met 22% de tweede plaats en Only God Forgives en Catching Fire kwamen allebei tot 17% van de stemmen.

In de reacties werd er ook veel verwezen naar de trailer van Man of Steel, die ook in de maand april verscheen. Deze werd echter uitgesloten, aangezien er al twee andere trailers van de superheldenfilm waren verschenen.

Met deze uitslag hebben we de volgende favoriete maand-trailers: Thor: The Dark World (april), Kick-Ass 2 (maart), Game of Thrones (seizoen 3, februari), (RED 2 (januari). Hieronder nogmaals de trailer van Thor: The Dark World, die in Nederland op 30 oktober in première gaat. De complete einduitslag tref je na de trailer.


De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
survey software


NieuwsFilm

meest populair