Voegt John C. Reilly zich bij 'Guardians of the Galaxy'?

Hij zou de rol van Rhomann Dey aangeboden hebben gekregen.

Volgens een bericht van Hitfix heeft John C. Reilly een belangrijke rol aangeboden gekregen in Guardians of the Galaxy. De acteur zou de rol van Rhomann Dey aangeboden hebben gekregen, een personage dat min of meer de Agent Coulson van de Guardians of the Galaxy moet worden.

Hij is een menselijke agent die ervoor zorgt dat de Guardians doen wat ze moeten doen, en rapporteert aan S.H.I.E.L.D. over hun activiteiten. Mocht dit gerucht kloppen, dan zou het kunnen zijn dat er ook wat bekendere gezichten te zien zijn in de film. Zo zou Nick Fury (Samuel L. Jackson) dan mogelijk in het project te zien zijn.

In het bericht wordt ook veel verteld over de connectie van de belangrijkste personages met de slechterik Thanos. Dat de film de slechterik introduceert, kan bijna niet anders, als de feiten op een rijtje staan.

Gamora (mogelijk gespeeld door Zoe Saldana) is een personage wiens volledige ras uitgeroeid wordt door Thanos. Hij voedt haar vervolgens op met de intentie haar in een wapen te veranderen, maar die plannen gaan niet door als ze weet te ontsnappen.

Dan is er nog Drax (gespeeld door Dave Batista). Ook hij heeft direct te maken gehad met Thanos. Hij wordt namelijk door hem vermoord in de Mojave woestijn, waar zijn ‘astrale’ vorm gevonden wordt door Kronos. Hij gebruikt die vorm om Drax te maken.

Verder is er Rocket Raccoon, die samen met zijn partner Wal Russ (jawel, een pratende walrus) bewaker is van de Keystone Quadrant. Dat is een intergalactisch psychiatrisch ziekenhuis voor criminele geesten.

Mocht je nu denken dat Thanos de grote slechterik van de film is, dat verhaal kunnen we sowieso ontkrachten. Uit het bericht van Hitfix blijkt dat Yondu (een soort ruimtepiraat), die gespeeld zal worden door Michael Rooker een van de slechteriken zal zijn. Daarnaast speelt Lee Pace een nog onbekende slechterik. Thanos zal pas in The Avengers 2 zijn opwachting maken als dé man die verslagen moet worden.

Overigens is er ook nog Chris Pratt. Hij speelt de hoofdrol in de film, van Peter Quill, ofwel Star-Lord. Hij moet waarschijnlijk worden wat Robert Downey Jr. is voor de Iron Man-franchise. Maar voordat we de film in de bioscopen kunnen bewonderen moet het scenario eerst nog afkomen. Daar wordt op dit moment aan gewerkt door Christopher Markus en Stephen McFeely.

Vervolgens wordt begonnen met de opnames, en gemikt op de releasedatum van 14 augustus 2014.



NieuwsFilm

meest populair