Uitslag POLL: De trailers van mei

En de winnaar is...

De uitslag van de POLL van verleden week "De trailers van mei" maakt duidelijk dat er meerdere trailers in de smaak vielen. Met 25% van de stemmen wist de trailer van Joseph Gordon-Levitts komedie Don Jon uiteindelijk uit te groeien tot de meest favoriete trailer van de maand mei. Niet ver daarachter eindigde de eerste volledige preview van sci-fi actiesequel Riddick (18%) met Vin Diesel.

De (teaser) trailers van Edgar Wrights The World's End (14%), Robert Rodriguezs Machete Kills (12%) en Alfonso Cuaróns Gravity (10%) eindigen ook in de dubbele cijfers. De trailers van Captain Phillips en Ender's Game, die beide 5% van de stemmen kregen, en Denis Villeneuve's Prisoners (3%) konden tevens rekenen op een verhoudingsgewijs redelijk aantal stemmen.

Met deze uitslag hebben we de volgende favoriete maand-trailers: Don Jon (mei), Thor: The Dark World (april), Kick-Ass 2 (maart), Game of Thrones (seizoen 3, februari), (RED 2 (januari). Hieronder nogmaals de trailer van Don Jon, die in Nederland op 24 oktober in première gaat. De complete einduitslag tref je na de trailer.


De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
survey software


NieuwsFilm

meest populair