Video

Sequel 'Man of Steel' al in 2014?

Warner Bros. laat Superman niet weer vliegen.

door Bram de Groot op 17.06.2013 om 12:26 in Video
Het is ondertussen een gegeven dat er al voor het verschijnen van een film wordt gesproken over de sequel. Ook bij Zack Snyders Man of Steel is dat het geval. Betrouwbare bronnen van The Wall Street Journal weten nu te melden dat deze er heel snel zou kunnen komen. Volgens de krant zou Man of Steel 2 al in 2014 moeten uitkomen.

Ook zou het veelbesproken Justice League daadwerkelijk geprikt zijn voor 2015 en zou naast Superman ook Wonder Woman en The Flash te zien zijn.

Man of Steel draait ondertussen succesvol in de wereldwijde bioscopen. Het staat ondertussen op een kleine $200 miljoen. Volgende week krijgt de Superman reboot echter stevige concurrentie in de States. Dan gaat namelijk het tot op heden redelijk ontvangen World War Z (RT = 76%) in première.

Later deze week draait Man of Steel ook in de Nederlandse bioscopen. Hieronder een recente tv-trailer:


22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

movieboy

Avatar

Zalig! ik heb de film nog niet gezien maar dit is geweldig nieuws Smiley face

World war z ben ik ook benieuwd naar.

mikeydw

Avatar

2014 al hopelijk, wordt het dan niet te afgeraffeld. Het lijkt mij ook een beetje sterk eerlijk gezegd, want er was dacht ik al bekend dat Nolan weer zou produceren.

En Nolan is zelf ook druk bezig met zijn eigen project, maar we gaan het zien. Eerst Man of Steel zondag bekijken :E

benjamin

Avatar

2014? Dat is dan een jaar om een verhaal te schrijven, castings te doen, Cavill terug in topconditie te krijgen, alles op te nemen én een dure nabewerking te doen. Lijkt mij te weinig tijd. Dat ze maar rustig hun tijd nemen...

Banned

Avatar

benjamin "2014? Dat is dan een jaar om een verhaal te schrijven, castings te doen, Cavill terug in topconditie te krijgen, alles op te nemen én een dure nabewerking te doen. Lijkt mij te weinig tijd. Dat ze maar rustig hun tijd nemen..."


Inderdaad of het script en de pre productie zou al bijna afgerond moeten zijn ?...
Deze rap rap methode resulteert vaak in niet in een kwalitatief eindproduct.

jaime91

Avatar

benjamin "2014? Dat is dan een jaar om een verhaal te schrijven, castings te doen, Cavill terug in topconditie te krijgen, alles op te nemen én een dure nabewerking te doen. Lijkt mij te weinig tijd. Dat ze maar rustig hun tijd nemen..."

Inderdaad ja. Maak gewoon een film die staat voor kwaliteit ipv alleen maar snel willen cashen. Laat ze maar lekker de tijd nemen en stel die hele JL maar een jaar of 2 uit.

skullsplitter

Avatar

Eens per 2 jaar is snel zat IMO, liever dat ze er de tijd voor nemen (MOS had ook 2 jaar afwerking nodig) dan dat ze zo snel mogelijk iets in de bios willen...

bobocad

Avatar

2014? Dan moeten ze nu al beginnen met het opnemen/filmen.
Ter vergelijking. De opnames van Transformers 4 en TMNT zijn in volle gang willen ze hun releasedata in zomer 2014 willen redden.

Gigan72

Avatar

Misschien hebben ze al een boel opgenomen dat hadden ze met Superman the movie en Superman 2 ook gedaan.

Zo niet dan geloof ik hier niets van.

Ed Crane

Avatar

Man Of Steel krijgt "stevige concurrentie" van World War Z? Daar geloof ik niks van. Ik zie die film geen groot succes worden, ook niet als Man Of Steel er niet was geweest.

Gigan72

Avatar

Ed Crane "Man Of Steel krijgt "stevige concurrentie" van World War Z? Daar geloof ik niks van. Ik zie die film geen groot succes worden, ook niet als Man Of Steel er niet was geweest."


Roep dat niet te hard op me werk en in mijn vrienden kring gaat echt niemand na Men of steel want ze vinden Superman echt suf en saai.

Ook ik sla hem over in de bios tja 3D.

Steve-O

Avatar

Van mij hoeft dat niet zo snel hoor. Zet MOS dan maar in zomer 2015 en schuif JLA ook maar een jaartje of twee op. Misschien nog tijd om Wonder Woman of The Flash een eigen start te geven.

JamesBond

Avatar

Dat gaat dan wel erg rap.

FilmMaster

Avatar

Waarom niet,mos 2 en JL allebij in 2015 uitbrengen?
Mos2 in de zomer en JL dan eind van het jaar.

Steve-O

Avatar

FilmMaster "Waarom niet,mos 2 en JL allebij in 2015 uitbrengen?
Mos2 in de zomer en JL dan eind van het jaar."

Nee, ik denk dat ze het eerder willen spreiden. We hebben ook nog steeds geen World's Finest film, want dat zitten Batman en Superman bij elkaar in een film terwijl ze ook twee losse films kunnen maken. Al denk ik nog steeds dat een World's Finest film een beter idee is dan een JLA film.

Angelater

Avatar

Slecht nieuws; klinkt alsof ze te haastig te werk gaan. En dat baart weinig van de zoveel keren een goede film. Maja, eerst deze maar eens zien.

Masterbrain

Avatar

Het geheim achter dit is waarschijnlijk dat mos en mos2 back to back zijn opgenomen....hoe kan je anders in 2014 al mos 2 uitbrengen terwijl de gehele proces van mos 2 jaar tijd in beslag nam ......logish.......en wat betreft ant man en the flash moeten sommige n beter opletten , want een paar dagen geleden zei davis s goyer de scenarist dat er eerst een man of steel 2 komt en direct daarna justice league en dan pas zullen ant man , wonder women en the flash films worden geïntroduceerd als gebeurtenissen voor de jl film. ....en de enige logische reden dat dc comics zo haastig is met alles is dat ze gezien de enorme succes van the avengers etc...niet ver achter concurrent marvel willen blijven dat elk jaar meer superhelden films uitmelkt dan dc

FilmMaster

Avatar

Gewoon raar bericht,een jaar later al weer de 2de.geloof er niks van.

bobocad

Avatar

Masterbrain "Het geheim achter dit is waarschijnlijk dat mos en mos2 back to back zijn opgenomen...."
Dat zou idd de enige manier zijn. Zoals eerder vermeld dat werd ook gedaan met Superman I en Superman II.

Masterbrain "eerst een man of steel 2 komt en direct daarna justice league en dan pas zullen ant man , wonder women en the flash films worden geïntroduceerd als gebeurtenissen voor de jl film."

Sinds wanneer zit Ant Man bij JLA? Denk dat je Aquaman bedoelt ;)

Masterbrain

Avatar

bobocad "Sinds wanneer zit Ant Man bij JLA? Denk dat je Aquaman bedoelt ;)"
klopt bedankt voor de correctie ....nog gerucht nieuws over man of steel 2 is dat de mogelijke villian brainiac zal zijn....wou de bron plaatsen , maar de artikel is al verwijderd. ..een van der dagen zal het wel opduiken bij ft

wtskbrt

Avatar

Van mij mag er zo snel mogelijk een sequel komen. Heb zojuist Man Of Steel gezien, GE WEL DIG!!

NieuwsFilm

meest populair