Meer geruchten over Dwayne Johnson in 'Terminator 5'

En zal de film zich afspelen in de jaren '40?

Afgezien van het feit dat de film echt gemaakt zal worden, weten we nog maar weinig over Terminator 5. Onlangs ving FilmTotaal echter geruchten op over een rol voor Dwayne Johnson in het vijfde deel uit de sciencefiction-franchise, die nu sterker worden door een verslag van de WWE Examiner (via Ain't-It-Cool). Volgens de Examiner is Johnson officieel een rol aangeboden, maar heeft hij nog net getekend. De opnames van Terminator 5 moeten in januari 2014 van start gaan. Dit zou perfect aansluiten op de afronding van Hercules, de film die Johnson momenteel opneemt in Hongarije.

Naast het gerucht over Johnson wist de Examiner ook een en ander te melden over het verhaal van Terminator 5. Het verhaal zou zich richten op de ouders van Sarah Connor in de jaren '40 en '50 (dus voor Sarah's geboorte). Uiteraard wordt er ook in deze plot een Terminator uit de toekomst gezonden om te voorkomen dat rebellenleider John Connor uiteindelijk wordt geboren. Naast Johnson moet ook Arnold Schwarzenegger te zien zijn in de film.

Schrijver Patrick Lussier (Drive Angry) en Laeta Kalogridis (Avatar) schrijven het script. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair