Christian Bale niet in 'Justice League' te zien

De vermoedens blijken allemaal te kloppen.

We wisten al dat de kans vrij klein was dat Christian Bale wederom de rol van Batman zou spelen, in de aankomende Justice League-film. Dat om een aantal redenen. Allereerst omdat Bale geen nieuwe Batman-film wilde maken, tenzij Christopher Nolan het een vierde Dark Knight zou maken.

Dat zal niet gebeuren, en ook scenarist David S. Goyer heeft ondertussen al bevestigd dat de Batman die we in Justice League te zien krijgen een nieuwe versie van het personage is. Maar nu bevestigt Bale het nieuws zelf ook nog.

”We hebben enorm veel geluk gehad drie Batman-films te mogen maken. Dat is genoeg. Laten we niet hebberig worden,” vertelde Bale. ”Chris [Nolan] heeft altijd gezegd het per film te willen bekijken. En uiteindelijk zaten we daar naar elkaar te kijken en zeiden we, ‘We gaan de derde maken.‘ We wisten nooit of we daar terecht zouden komen, maar als dat zo zou zijn, zou dat ook einde verhaal zijn.”

De acteur heeft zelfs nog helemaal niets gehoord over de Justice League-film. ”Ik heb geen informatie, geen kennis. Ik heb letterlijk nog geen enkel gesprek gehad met levende ziel. Ik weet dat ze een Justice League film gaan maken, maar daarmee heb je ook alles gehad.”

Overigens vindt Bale het niet erg om de rol aan iemand anders over te dragen. ”Het is een fakkel die van de ene naar de andere acteur zou moeten gaan. Dus ik kijk ernaar uit hoe iemand anders de rol zal spelen.”

Ondertussen doet Man of Steel het goed genoeg om het zeker te maken dat die Justice League-film er zal komen. Wereldwijd heeft de film al meer dan een half miljard dollar opgebracht.



NieuwsFilm

meest populair