Joseph Gordon-Levitt beoogd kandidaat voor titelrol 'Doctor Strange'

Mogelijk krijgen we op Comic Con de bevestiging.

Komende dagen zal FilmTotaal weer bol staan met trailers, posters en nieuws over de grootste sci-fi- en superheldenfilms die komende jaren moeten verschijnen. Aankomend weekend staat Comic Con San Diego namelijk weer voor de deur. In aanloop naar het event is er een gerucht opgedoken over "Phase 3" van de Marvel Cinematic Universe. Acteur Joseph Gordon-Levitt zou volgens de website Latino Review namelijk de belangrijkste kandidaat zijn om de titelrol te gaan spelen in Doctor Strange.

Ondanks dat Doctor Strange nog niet officieel is aangekondigd, is het naast het reeds bevestigde Ant-Man de meest waarschijnlijke titel in de derde reeks films rond de superhelden van Marvel Comics. Gordon-Levitt was verleden jaar al te zien in de superheldenfilm The Dark Knight Rises, als het personage Blake, die zomaar eens uit zou kunnen groeien tot in een toekomstige DC Comics film.

Overigens werd Gordon-Levitt enige tijd terug in verband gebracht met Star-Lord, een belangrijk personage uit de "Phase 2"-film Guardians of the Galaxy (2014). Het nieuwe gerucht mag voorlopig dus met een korreltje zout genomen worden. Kamp Gordon-Levitt zou het gerucht ook al hebben ontkend, maar Latino Review beroept zich op bronnen binnen Marvel Studios, die de acteur mogelijk nog niet heeft benaderd.

"Phase 3" start begin november 2015 met Ant-Man en er staan films gepland voor 6 mei 2016, 8 juli 2016 en 5 mei 2017.



NieuwsFilm

meest populair