Johnny Depp denkt aan stoppen als acteur

Hij vindt het wel goed geweest ondertussen.

Het zou goed kunnen dat Johnny Depp met The Lone Ranger een van zijn laatste films gemaakt heeft. De acteur vertelde tijdens een interview met BBC Breakfast dat hij erover nadenkt om te stoppen met acteren. Hij benadrukte wel dat hij ”niet direct” zou gaan stoppen, maar dat het moment ”waarschijnlijk niet al te ver in de toekomst” lag.

Tijdens het interview ging Depp in op zijn redenen om te stoppen. ”Op een bepaald moment ga je nadenken en als je alle dialogen die je bijvoorbeeld per jaar uitspreekt optelt, dan realiseer je je dat je meer geschreven woorden hebt uitgesproken dan eigen woorden, en dan begin je erover te denken als een idiote optie voor een mens.”

Dat Depp plan heeft gevat om te stoppen als acteur, wil overigens niet zoveel zeggen. Op dit moment is hij in de bioscopen te zien als Tonto in The Lone Ranger (in Nederland vanaf 8 augustus), en is hij bezig met de opnames van de film Transcendence.

Maar daarna heeft hij nog vier projecten in de planning staan: Mortdecai, Into the Woods, Pirates of the Caribbean en Alice in Wonderland 2. Niet getreurd dus, want het zal nog wel een jaartje of drie duren voordat Depp helemaal weg is. Als hij besluit om nu geen nieuwe projecten meer aan te nemen natuurlijk.



NieuwsFilm

meest populair