Reboot 'Fantastic Four' in hetzelfde universum als 'X-Men'

Zouden de X-Men en Fantastic Four mutanten elkaar ooit in de films van 20th Century Fox gaan tegenkomen?

Al geruime tijd is bekend dat Chronicle-regisseur Josh Trank de superheldenfilm-reboot Fantastic Four gaat regisseren en dat het in het voorjaar van 2015 moet verschijnen. Nu blijkt Mark Millar, de creatief adviseur van 20th Century Fox, te hebben gezegd dat Fantastic Four zich in het universum gaat afspelen van X-Men.

Millar laat wel weten dat het (voorlopig) géén cross-over zal gaan worden - zoals bij de films van Marvel Studios -, maar dat ze dus wel in een dezelfde wereld afspelen. Vooralsnog worden het volgens Millar aparte films, maar ook Fox lijkt dus op zoek naar een eigen Marvel Universum mét de mutanten uit zowel de X-Men als de Fantastic Four comics.

Dat hij een cross-over op zich wel ziet zitten, blijkt uit de volgende quote, waarin hij verwijst naar de Nick Fury-cameo van Samuel L. Jackson in Iron Man (2008): I think the most exciting thing in superhero movies, until The Avengers came along, was when Nick Fury showed up in Iron Man. Even though it was a guy with an eye patch it was really cool – and I expect we will see more of that."

De trailer van Fantastic Four uit 2005, die $330 miljoen verzamelde aan de wereldwijde bioscoopkassa.



NieuwsFilm

meest populair