Ellen Page wil 'Kitty Pryde'-spinoff film maken

Het liefst nog samen met regisseur Joss Whedon.

Het is alweer zeven jaar geleden dat Ellen Page in X-Men: The Last Stand te zien was als Kitty Pryde. Over een jaar trekt ze haar leren pakje weer aan om de rol in X-Men: Days of Future Past weer te vertolken, en zo te merken ziet de actrice het wel zitten om dat nóg een keer te doen.

De actrice vertelde tijdens een interview dat ze graag een spin-off film zou willen maken met Joss Whedon. De regisseur van The Avengers heeft meermaals laten weten een dergelijke film graag te willen maken, en nu blijkt dat ook Page dit wel ziet zitten.

”Nou, ik ben beschikbaar,” vertelde Page. ”Ik zou het geweldig vinden. Kitty Pryde is cool. Ik ben super dankbaar om de actrice te zijn die haar mag spelen en je kunt alleen maar hopen de ware fans, die het recht hebben te eisen wat ze willen en die zo passievol over de verhalen zijn geweest, blij te maken. Ik zou het geweldig vinden om Kitty Pryde nog eens te mogen spelen. Echt waar.”

Maar aangezien Whedon op dit moment druk is met het Marvel Cinematic Universe en Fox de rechten op de X-Men-franchise in handen heeft, lijkt de kans klein dat Whedon ooit die film zal maken. In 2009 vertelde Whedon nog dat hij had geprobeerd de film te maken bij Fox, maar dat de studio geen interesse had.



NieuwsFilm

meest populair