Warner Bros. werkt aan verschillende superheldenfranchises

Vooral Wonder Woman lijkt de prioriteit te hebben.

De CEO van de Entertainment divisie van Warner Bros., Kevin Tsujihara, sprak tijdens een interview over de franchises van DC Comics waar zijn productiehuis de rechten op heeft. Tsujihara noemde het zonde dat er niet zoveel gebruik wordt gemaakt van die franchises.

De studio heeft zich tot nu toe altijd geconcentreerd op de Batman en Superman franchises en dat noemt hij een ”gemiste kans”. Maar, de studio heeft ”grote plannen voor een aantal DC franchises op televisie.”

Hij sprak specifiek over Wonder Woman. Er zijn al maanden geruchten dat er een film zal komen over Wonder Woman. En dat lijkt Tsujihara wel te bevestigen. ”We moeten Wonder Woman ofwel naar het grote scherm, of naar de televisie brengen.”

Recentelijk speculeerden we nog dat Max Landis zich zou concentreren op een film over Wonder Woman. Hij zou ook genoemd worden voor de regie van die film.

Het zou goed kunnen dat er een film zal komen over Wonder Woman, in plaats van een televisieserie. Op die manier integreert de franchise beter in de filmfranchise die moet leiden tot Justice League. Toch zou Warner ook kunnen proberen de film- en televisiefranchises die het bedrijf heeft te integreren, zoals Marvel op dit moment doet.

Wat het ook wordt, de tijd zal het ons leren.



NieuwsFilm

meest populair