Joseph Gordon-Levitt ontkent 'Ant-Man' geruchten

Die zijn er altijd wel, stelt hij.

Gisteren schreven we dat Marvel Joseph Gordon-Levitt en Paul Rudd op het oog heeft voor de hoofdrol in Ant-Man. Gordon-Levitt stelt echter dat die geruchten niet kloppen.

”Er zijn altijd wel geruchten,” vertelde hij. ”Ik vertel vaak over mijn toekomstige projecten, dus als je me er niet over hebt horen praten, dan is het niets meer dan een gerucht. Mensen vinden het leuk om over geruchten te schrijven.”

Hij zou dan ook geen auditie hebben gedaan voor de film, of zelfs al meegedaan hebben aan screen tests. Desondanks wordt zijn naam wel erg vaak genoemd in combinatie met Marvel Studios. De acteur is populair, zowel bij het publiek als bij de studio’s, maar interesse in een superheldenfilm lijkt hij vooralsnog niet te hebben.

In januari werd Gordon-Levitt genoemd voor de rol van Star-Lord in Guardians of the Galaxy. Vervolgens werd zijn naam in juli genoemd voor Doctor Strange en nu s er dus het verhaal dat hij in Ant-Man te zien zal zijn. Voorlopig hoeven we daar echter niet op te rekenen, volgens de acteur.

Wat vinden jullie? Zouden jullie graag willen dat Joseph Gordon-Levitt het superheldenpak voor een van de Marvel-films aantrekt?



NieuwsFilm

meest populair