Pixar lijkt 'Cars 3' in de startblokken te zetten

Naast 'Finding Dory' waarschijnlijk de enige Pixar-sequel voor de komende jaren.

Ondanks dat Pixar onlangs aankondigde zich vooral te focussen op originele projecten - en dus niet sequels - werd wel aangekondigd dat er naast Finding Dory (2016) nog een ander vervolg in de planning staat voor de komende jaren. Terwijl een vierde Toy Story voor de hand leek te liggen, lijkt het er nu op dat Disney de Cars-franchise een derde deel gaat geven.

Tijdens een radio-interview liet Pixars geschiedenis-adviseur Michael Wallis, tevens stemacteur van Sheriff in Cars (2006) en Cars 2 (2011), weten dat er al gewerkt wordt aan het derde deel.

Wallis wist zelfs al wat details weg te geven van het plot. Cars 3 zou zich weer afspelen op de openbare weg: “Cars 3 we’re coming back to the road. And we’re coming back to 66 into 99. That’s the road that runs right through Central California.” Wallis liet ook doorschemeren niet bepaald dol te zijn van het tweede deel.

Voor wie de speelgoedwinkel zo nu en dan bezoekt, snapt de keuze van Walt Disney/Pixar waarschijnlijk wel. Hieronder de trailer van het eerste deel:



NieuwsFilm

meest populair