'Doctor Strange' inderdaad in Phase Three

Alan Taylor lijkt het nieuws te bevestigen.

In een interview met de Britse Telegraph lijkt regisseur Alan Taylor van Thor The Dark World te bevestigen dat Doctor Strange in Marvels Phase Three uit zal komen. De Telegraph vroeg de regisseur welk Marvel-project hij het interessantste vindt.

”Ik hou wel van de gekkere… Wat ik coo laan marvel vind, is dat ze nu de vreemdere projecten kunnen bekijken, omdat ze mainstream projecten zo succesvol waren. Dus komt Ant-Man eraan, en Guardians of the Galaxy, waarin een wasbeer een van de hoofdpersonen is, en dat is gek. En dan is er Doctor Strange.”

Met die laatste woorden lijkt de regisseur dus te bevestigen dat Marvel in Phase Three de langverwachte film Doctor Strange uit zal brengen. Toch is het nog geen officiële bevestiging. Marvel-baas Kevin Feige liet recent in een interview weten dat we pas halverwege volgend jaar aankondigingen kunnen verwachten over films die na Ant-Man zullen volgen.

Toch lijkt het vrij zeker dat de film over Doctor Strange er uiteindelijk gaat komen. In een interview liet Feige eerder al eens weten van mening te zijn dat het personage deel uit moet maken van het Marvel Cinematic Universe. Ook is er al het gerucht geweest dat Strange de nieuwe Iron Man moet worden.



NieuwsFilm

meest populair