Enkel 'First Class' personages in 'X-Men: Apocalypse'

Het is wel een direct vervolg op 'Days of Future Past'.

Vorige week wist regisseur Bryan Singer flink wat beroering te veroorzaken onder fans van de X-Men-franchise. Hij twitterde toen dat in 2016 X-Men: Apocalypse uit zal komen. Er is nog niet veel bekend over die film, al zijn er al een aantal geruchten. Zo zou de film een direct vervolg zijn op Days of Future Past.

Nu is er iets meer bekend over het project. Zo kunnen we bevestigen dat Singer de film inderdaad de vervolgfilm zal regisseren. Het is de eerste keer sinds 2003 dat hij twee X-Men-films achter elkaar regisseerde. Eerst bracht hij in 2000 X-Men uit, in 2003 gevolgd door X2.

Verder kunnen we een deel van de geruchten bevestigen. De film zal direct volgen op Days of Future Past. Of dat betekent dat die film dan eindigt met een enorme cliffhanger, weten we nog niet, maar dat is een goede mogelijkheid, gezien de plannen van Fox om een groot X-Men Cinematic Universe op te zetten.

Apocalypse zal zich volgens Singer verder enkel focussen op de cast van First Class, die o.a. bestaat uit James McAvoy, Michael Fassbender, Nicholas Hoult en Jennifer Lawrence.

Tot slot bevestigde de regisseur dat de mutant geen buitenaards wezen zal zijn in deze film.


De film gaat in mei 2016 in première.

NieuwsFilm

meest populair