Algemeen

Enkel 'First Class' personages in 'X-Men: Apocalypse'

Het is wel een direct vervolg op 'Days of Future Past'.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 10.12.2013 om 09:49 in Algemeen
Vorige week wist regisseur Bryan Singer flink wat beroering te veroorzaken onder fans van de X-Men-franchise. Hij twitterde toen dat in 2016 X-Men: Apocalypse uit zal komen. Er is nog niet veel bekend over die film, al zijn er al een aantal geruchten. Zo zou de film een direct vervolg zijn op Days of Future Past.

Nu is er iets meer bekend over het project. Zo kunnen we bevestigen dat Singer de film inderdaad de vervolgfilm zal regisseren. Het is de eerste keer sinds 2003 dat hij twee X-Men-films achter elkaar regisseerde. Eerst bracht hij in 2000 X-Men uit, in 2003 gevolgd door X2.

Verder kunnen we een deel van de geruchten bevestigen. De film zal direct volgen op Days of Future Past. Of dat betekent dat die film dan eindigt met een enorme cliffhanger, weten we nog niet, maar dat is een goede mogelijkheid, gezien de plannen van Fox om een groot X-Men Cinematic Universe op te zetten.

Apocalypse zal zich volgens Singer verder enkel focussen op de cast van First Class, die o.a. bestaat uit James McAvoy, Michael Fassbender, Nicholas Hoult en Jennifer Lawrence.

Tot slot bevestigde de regisseur dat de mutant geen buitenaards wezen zal zijn in deze film.

De film gaat in mei 2016 in première.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bramme

Avatar

Apocalypse was toch nooit een alien?
Hij is de eerste mutant en dus technisch gezien een mens

jaime91

Avatar

Nice! Ik was al bang dat Days Of Future Past de laatste film zou zijn met de jonge cast.

Gigan72

Avatar

5ieb "Dus dan kan Wolverine er ook in voor kunnen komen. :P"


Aub niet want dat personage komt nu wel me strot uit...

ghossler

Avatar

Echt heel vet dat singer ook de volgende film doet van xmen ^^ wat mij betreft mogen ze xmen films b lijven maken zolang het verhaal goed loopt en grotendeels trouw blijft aan comic/animatie en dezelfde acteurs/actrices meedoen ^^

maar ik vraag mij af, apocalypse... is toch van metaal? .. magneto zou eigenlijk hem kunnen beaten toch ??

5ieb

Avatar

Dus dan kan Wolverine er ook in voor kunnen komen. :P

Frietgezicht

Avatar

Film gaat 20 min duren want die pussy's hebben geen kans tegen Apocalypse.

Frietgezicht

Avatar

RemcoKathmann "Lijkt me lastig om een mutant als Apocalypse te verfilmen. Beetje Thanos achtig. Maarja Thor is ook aardig gedaan."


Eens alleen snap ik de vergelijking met Thor niet.
Ik ben bang hoe hij eruit komt te zien en Thor ziet er gewoon menselijk uit. Maar zodra personages in strips 'groter' zijn dan een normaal mens worden ze snel verpest of kleiner gemaakt tot normale grootte.
Bane bijvoorbeeld maar dat is goed gedaan. Maar Juggernaut weer compleet verpest en dat verwachte ik ook bij Rhino en dat blijkt ook weer een lachertje.

Apocalypse is sowieso al groter maar kan ook nog groeien als die er zin in heeft tot de grootte van een gebouw. Deze film heeft natuurlijk gewoon goede actiescenes en verhaallijn nodig maar gaat vooral staan of vallen doordat Apocalypse wel of niet geslaagd naar het witte doek gebracht wordt.

Kan mij trouwens vaag herinneren dat in de tekenfilm Apocalypse de X-Men makkelijk allemaal doodde in paar seconde en ze toen terug in de tijd gingen om dat ongedaan te maken. Als die ze allemaal vermoord en Cable of Bishop terug in de tijd gaat naar First Class groep om Apo te stoppen verklaard het gelijk waarom die cast van de oude generatie niet meedoet.

Hoop dat ze zijn stem uit deze tekenfilm gebruiken zoals ze ook met Optimus Prime deden.
En sommigen van deze quotes!

RemcoKathmann

Avatar

Frietgezicht "Film gaat 20 min duren want die pussy's hebben geen kans tegen Apocalypse."


True that :p

Serafijn

Avatar

Age of Apocalypse beschrijft....

... de wereld zoals hij er uit zou zien zonder Xavier. De zoon van Xavier is nl terug in de tijd gegana om Magneto te vermoorden, maar heeft toen per ongeluk Xavier zelf gedood. Wat resulteerde in een andere tijdlijn waarbij Xavier er niet was, Apocalypse de macht nam en Magneto de leider van de X-men werd, om Charles te eren.

Super leuk gedaan, omdat je de karakters herkend, maar in andere situaties. Zo is Rogue getrouwd met Magneto en hebben ze een zoon. Werkt Beast voor de bad guys. Etc.


Uit deze realiteit komt ook Blink, die nu in Days of Future Past gaat voorkomen. Dus wie weet wel een link en dus echt AoA!

DennisFilm

Avatar

Best gek aangezien dat hele verhaal volgens mij een beetje draait om Cyclops en Jean. Wolverine heet daarin Weapon X meen ik en heeft maar 1 arm enz.

Het is in de comics een totaal andere realiteit dan wat we van de afgelopen films kennen dus het verhaal zal dan flink worden aangepast?

Angelater

Avatar

Meh, ondanks dat ik Apocalypse wel op het scherm wil zien vind ik de cast van 'First Class' nog steeds wankelend; daar waar ik de meeste van de originele films wel kon waarderen. Had liever gehad dat ze een goed vervolg op 'The Last Stand' konden maken zodat die tijdlijn ook niet helemaal voor niets is opgebouwd. Maar mogelijk is 'Days Of Future Past' dat wel.

benjamin

Avatar

Zoals al eerder gezegd zou het gewoon te spijtig zijn om Fassbender en McAvoy niet meer te zien na Days Of Future Past - laat dat het einde zijn dat de oude cast verdient (en zo goedmaken voor The Last Stand) maar ga dan door met de nieuwe generatie.

Vraag me wel af of we nog gezichten gaan terugzien uit First Class buiten de vier genoemde acteurs: niet dat ze echt een must zijn (hun rollen waren zo klein in First Class) maar het kan toch.

AmadeusCho

Avatar

Lijkt mij ook echt onwijs krom om hem als alien te introduceren als de wereld omgeven is met MUTANTS.

Frietgezicht

Avatar

ghossler "

maar ik vraag mij af, apocalypse... is toch van metaal? .. magneto zou eigenlijk hem kunnen beaten toch ??"


Apocalypse heeft meer controle over zijn eigen molekulen dan Magneto.
Plus dat Apo onsterfelijk is,oneindige kracht heeft, kan shapeshiften, teleporteren, energiestralen schieten, zo groor worden als die wil, ongelooflijk hoog iq (hij is ook ong 5000 jaar ouder dan Magneto dus meer ervaring), kam vliegen enz enz.
Magneto heeft hem wel 2x verslagen in de strips maar met hulp.
En tja,Magneto heeft ook keer verloren van Magneto. Apocalypse moet toch op de een of andere manier verliezen.

RemcoKathmann

Avatar

Lijkt me lastig om een mutant als Apocalypse te verfilmen. Beetje Thanos achtig. Maarja Thor is ook aardig gedaan.

Ereptile

Avatar

Dat klinkt allemaal eigenlijk best tof! :D En ja Apocalypse was een mens geboren :)

Serafijn

Avatar

DennisFilm "Best gek aangezien dat hele verhaal volgens mij een beetje draait om Cyclops en Jean. Wolverine heet daarin Weapon X meen ik en heeft maar 1 arm enz.

Het is in de comics een totaal andere realiteit dan wat we van de afgelopen films kennen dus het verhaal zal dan flink worden aangepast?"
Dat is Age of Apocalypse. Het feit dat de schurk Apocalypse wordt wil nog niet zeggen dat ze dat specifieke verhaal pakken. Al zou hetw el leuk zijn, aangezien het mijn favoriete cross-over was :D

nieuwslaatste nieuws