Gerucht: 20th Century Fox plant 'Fantastic Four vs X-Men'

Dit zou de Avengers-film moeten worden voor Fox.

Een uiteindelijke confrontatie tussen de Marvel superhelden Fantastic Four en de X-Mannen is uiteindelijk onvermijdelijk. Het zijn de belangrijkste Marvel personages waarvan 20th Century Fox de filmrechten bezit. Volgens The Motley Fool, een website in financieel advies, heeft Fox reeds een verfilming in de planning van de comic 'Fantastic Four and the X-Men' uit 1987.

De verwachting is overigens niet dat de reboot snel zal verschijnen. Fox heeft op dit moment de handen vol aan Bryan Singers X-Men: Days of Future Past (2014) en X-Men: Apocalypse (2016) en Josh Tranks reboot The Fantastic Four (2015). Ook The Wolverine 2 (2017?) staat op het verlanglijstje.

Een release in de zomer van 2018 of 2019 zou het meest voor de hand liggen. Als Fox echter de Marvel-aanpak nastreeft, dan zouden er zomaar meerdere Marvel superheldenfilms per jaar onder het Fox label kunnen verschijnen. Uiteraard blijft Fantastic Four vs X-Men voorlopig een - erg leuke - titel in het geruchtencircuit, zeker omdat FOX-adviseur Mark Millar in augustus eerdere geruchten ontkende.



NieuwsFilm

meest populair