Hugh Jackman: 'X-Men: Days of Future Past' zo groots als 'Avatar'

En hoe treffen we Wolverine aan in de film?

In een recent interview ging Hugh Jackman, die de rol van Wolverine speelt in X-Men: Days of Future Past van regisseur Bryan Singer in op de schaalgrootte van de film. Volgens Jackman kan die het beste vergeleken worden met James Camerons Avatar.

”Bryan heeft geweldige plannen,” vertelde Jackman. ”Dit is absoluut de grootste film die Fox gemaakt heeft sinds Avatar, dus er is druk van alle kanten. Maar hij heeft er vertrouwen in. Hij gaat op emotioneel vlak dieper dan ooit, en het is een geweldige ensemblefilm.”

Dat Days of Future Past direct leidt tot X-Men: Apocalypse, wijst erop dat Singer zijn best doet de film niet overvol te maken. In plaats daarvan wordt er gepoogd dingen iets rustiger op te zetten, om zo eerdere misstappen van de X-Men-franchise niet te herhalen.

Jackman vertelde verder nog over de manier waarop Wolverine te zien is in Days of Future Past. ”Hij is een krijger en hij kan zich daar niet van verschuilen, zelfs als de gevolgen daarvan rommelig en pijnlijk zijn. Als er een tijd is voor Wolverine, dan zijn dat de jaren ’70 wel. Het haar, je kunt overal sigaren roken… alles aan Wolverine lijkt gemaakt voor de jaren ’70.”

X-Men: Days of Future Past draait vanaf 22 mei in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair